Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ключ за накладките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ключ за накладките

Здравейте колеги! На Бравото(1,6 16) му купих накладки и ще ми се наложи да ги сменя на една вила днес или утре! Кажете ми какво да си купя като инструмент, защото няма как да ходя до вкъщи сега! Мисля, че беше шестограм осмица, но не съм сигурен! Моля ви помогнете ми!
    Bravo 1,6 16V Малка моторна РЕЗАЧКА

не е шестограм, а еврейска звезда ама кой размер е мисля колегата торнадо знаеше
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако е за втулките който държат челюстите на предните накладки.При мен бяха с шестограм 7 мица. 7 го няма в стандартните комплекти.
      Bravo JTD 105 '98

Коментар

pakumba написа:
        не е шестограм, а еврейска звезда ама кой размер е мисля колегата торнадо знаеше
        Шестограм е, колега... шестограм, или както някой бе споменал, че е правилно да се нарича шестогран. И аз съм за номер 7, но нека сподели някой, който скоро му се е налаго да извършва процедурата, аз не помня А, ако не намериш такъв може да развиеш целият спирачен апарат със стандартен ключ.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ШестограН седмица, миналия месец ги сменях.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

ами извинявам се тогава на колегата, че го подведох. при мен обаче е с евр звезда, знам, защото колата беше на крик и специално ходих да ги купувам от близката железария. може пък да има разни модели или при мен да са сменяни, нямам представа, но че съм със звезда е сигурно
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

И при мен е шестораН 7 Ама нищо чудно да има и различни.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

pakumba написа:
                Точно 7-ца си е ,а за това шесторан,шестогран или шестограм не му е мястото в темата да спорим имаше преди такава тема.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Благодаря ви колеги! Шестограм 7 е! Свършихме добра работа!
                  Bravo 1,6 16V Малка моторна РЕЗАЧКА

Коментар

Working...
                  X