Предстои ми смяна на предни дискове и предни накладки на фиат браво 1,6 16в някои можели да ми каже колко пари щте ми струва с труда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предстои ми смяна на предни дискове и накладки на фиат браво
Collapse
X
-
www.axm-auto.com Тук можеш да видиш за цените на частите.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
дискове брембо, примерно, накладки Пермафюс, пак примерно. Много хора много мнения. Аз карам с накладки граф, следващите може би ще са АТЕ, освен ако не си намеря граф. 200 лева за всичко е максималната цена която бих дал - 2 диска по около 50 лева, накладки 50 лева, и труд - мааааааксимум 50 лева.
Коментар
-
///// написа:Труда е 20 лева за двата диска и 4-те накладки! Но гледай преди да ти монтират новите дискове, много старателно да зачистят с ъглошлайф и телена четка фланците от ръждите!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
vsd написа:Брембо вентилирани дискове по 48лв. единия. Накладки си сложих Textar (много се чудих между ATE и Textar) за 70 лв. Работа - без пари Сменят се максимум за един час, без да си го правил никога преди това.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар