Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предстои ми смяна на предни дискове и накладки на фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предстои ми смяна на предни дискове и накладки на фиат браво

Предстои ми смяна на предни дискове и предни накладки на фиат браво 1,6 16в някои можели да ми каже колко пари щте ми струва с труда.
    OPEL CORSA 1,3 cdti 2008 6/100

SEAT IBIZA 1,9 TDI 2000г 4.5 /100

FIAT BRAVO 1,6 16v 103 2000г The Pover Sell АГУ 7,5/100

www.axm-auto.com Тук можеш да видиш за цените на частите.
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

А бе понеже и мен ме интересува, има ли разлика при Браво 1.6 16V произведени до Октомври 1998 и тези след това? И коя марка накладки препоръчвате?
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ре

Аз си мисля че няма разлика но всепак ште сам благодарен на някои ако ми каже ориентировачна цена и марка.Благодаря предварително.

Коментар

дискове брембо, примерно, накладки Пермафюс, пак примерно. Много хора много мнения. Аз карам с накладки граф, следващите може би ще са АТЕ, освен ако не си намеря граф. 200 лева за всичко е максималната цена която бих дал - 2 диска по около 50 лева, накладки 50 лева, и труд - мааааааксимум 50 лева.

Коментар

Брембо вентилирани дискове по 48лв. единия. Накладки си сложих Textar (много се чудих между ATE и Textar) за 70 лв. Работа - без пари Сменят се максимум за един час, без да си го правил никога преди това.
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Труда е 20 лева за двата диска и 4-те накладки! Но гледай преди да ти монтират новите дискове, много старателно да зачистят с ъглошлайф и телена четка фланците от ръждите!

Коментар

///// написа:
                Труда е 20 лева за двата диска и 4-те накладки! Но гледай преди да ти монтират новите дискове, много старателно да зачистят с ъглошлайф и телена четка фланците от ръждите!
                Много важна операция послушай колегата.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За какво по-точно говорите, не ми е ясно, искам като сменям да го имам предвид. Ако може и снимка или картинка

Коментар

Имат предвид повърхността на главината, върху която ляга диска да се зачисти добре от корозията.

Коментар

.... иначе какво?

Коментар

Може да се получи биене на диска, съответно да ти тресе при спиране.

Коментар

Благодаря ви много щте го имам предвид в избора.

Коментар

Аз се спрях на комплект дискове и накладки Ferodo и много добре спират без никакви шумове.Комплекта излиза около 135лв. дисковете+накладките.
                            Фиат Крома 1.9 16v+
                            Фиат Браво 1.6 16v
                            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

vsd написа:
                              Брембо вентилирани дискове по 48лв. единия. Накладки си сложих Textar (много се чудих между ATE и Textar) за 70 лв. Работа - без пари Сменят се максимум за един час, без да си го правил никога преди това.
                              Колега от къде купи тия Брембота, че и аз другата седмица съм замислил да купувам нови дискове и накладки....Нарязани ли са и доволен ли си от тях?И другия въпрос....Миналата зима сменях накладки....Сложих и на 4-те коле Permafuse....в началото бях много доволен, но напоследък не ми харесва как спира...а и гледам, че почти не ми са ми останали предни накладки, а са сменяни преди 25000км. Та нормално ли е толкова бързо да се износят накладките?И последно: ATE, Textar, Ferodo или Permafuse да избера за накладки?
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                              X