Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предстои ми смяна на предни дискове и накладки на фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От Манимпекс. Те са официален вносител на Brembo. Моите са само вентилирани, не са нарязани. Засга съм доволен, ама ги карам 1000км. то за това време няма как да съм недоволен За накладките - мислех че Textar, ще се износят за 20000-30000км. но тези които махнах от колата, се оказа че са Textar, а аз ги карах повече от 25000км. а като взех колата имаше 1 см. феродо.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Geraka написа:
      И другия въпрос....Миналата зима сменях накладки....Сложих и на 4-те коле Permafuse....в началото бях много доволен, но напоследък не ми харесва как спира...а и гледам, че почти не ми са ми останали предни накладки, а са сменяни преди 25000км. Та нормално ли е толкова бързо да се износят накладките?И последно: ATE, Textar, Ferodo или Permafuse да избера за накладки?
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Чаках, чаках някой да ми отговори и накрая реших да си ги купя:Дисковете са Brembo вентилирани за 48лв бройката.Накладките Steinhof....такива ми препоръчаха в магазина на хит-ко....Били монтирани серийно във всички Фиати....цената им е 42,50лв.В събота ще ги монтирам и ще споделя впечетленията си.
        Прикачени файлове
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
        X