та след като смених изцяло спирачната система(промивка и смяна с нова течност кастрол , предни и задни спирачни маркучи,предни и задни накладки заедно с предни дискове и барабани преди година и половина)всичко съм го сменял с реномирани марки на няма и 30.000 км ..феродо накладки за отзад,делфи дискове и накладки и т.н. предницата по думи на стенда си е наред ОБАЧЕ...1)когато завивам наляво или надясно и пътя има неравности или дупки нещо чука метално и се усеща вътре в купето ..няма значение дали давам газ или съм се пускал по инерция2)когато спирам с над 80 км/час цялата предница се тресе!ако дам по-малко спирачка тресе та не се трае..ако набия силно спирачки все едно правя екстремно спиране и това тресене не се усеща..също така когато се тресе,волана почти изобщо не тресе нито пък педала..според стенда предницата си е наред но май ще ходя другаде за реглаж че нещо дърпа надясно3)когато по време на намаляването без да пускам спирачки стигна 80 км/час и по малко тресенето изчезва! до 80-90 колкото да натисна спирачката няма никакво тресенекажете ми няколко причини които да знам да проверя утре ..криви гуми?баланс?нали щяло да го прави и по време на движение?разбит тампон на носача?разбит накрайник?тая работа има от 2-3 месеца и при условие че старите дискове наистина бяха криви но тогава тресеше волана и педала само..предницата и таблото нищо..разбирайте че цялата кола вибрира от табло до седалки до не знам си къде другадепомагайте товарищи! :DПП. да допълня че когато карам напред..от предницата нито чукане нито тропане се усеща..като взема да завивам и има бабуна или дупка и "троп троп"...амортисьорите са нови нямат и месец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресе предницата!!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse