...за смяна на:- предни дискове- предни накладки- задни накладки(барабанни)Не знам дали е много работа или много майсторлък, ама не ми изглежда толкова сложно та чак за 70 кинта?... за толкова ми смениха ремъци, ролки и водна помпа преди една година... Как мислите, хлъзнаха ли ме или си е нормално?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
70 лв. за труд - нормално ли е?!...
Collapse
X
-
u_bo
-
Аз както много от вас ме познават, мразя майстори и по скоро бих си ги сменил сам, при положение, че е за час-два работата, НО...Ако майстора и сервиза са добри, според мен цената си струва... все пак и майсторите са хора, вече за една вечеря се дават над 20 лв. в супера, така че ... ако си доволен от свършената работа, не са много.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Цената е нормална, колеги пишат че може и сам да си ги смениш. Може, но зависи колко си технически грамотен и със какви инструменти разполагаш. А колите не са първа младост, така че се очакват големи изненади, болт нямада се развие или ще счупиш нещо.Затова има хора дето ще я свършат тази работа.Вчера сменях задни челюсти, с пристъргване на барабаните 30 лв.И вместо да си губя аз времето(а то ще ше да бъде сигурно два пъти повече) си свърших моята работа.Но всеки сам си предценява.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар