Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

70 лв. за труд - нормално ли е?!...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

70 лв. за труд - нормално ли е?!...

...за смяна на:- предни дискове- предни накладки- задни накладки(барабанни)Не знам дали е много работа или много майсторлък, ама не ми изглежда толкова сложно та чак за 70 кинта?... за толкова ми смениха ремъци, ролки и водна помпа преди една година... Как мислите, хлъзнаха ли ме или си е нормално?!
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

нормално е, ако са го направили както трябва

Коментар

множко е, ама вече кво ти пука
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

40-50лв. ми се струва по-нормална цена...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Това нещо над 25 лева труд е много.
          Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

+ - 15/20 лева !!! Е нормално-в зависимост от сервиза!!!

Коментар

При нас 20 лева е смяната на дискове с накладки (комплект на двете предни колелета) и 20 лева смяна на задните накладки (пак комплект на двете задни колелета)! Значи общо 40 лева работата!

Коментар

Аз както много от вас ме познават, мразя майстори и по скоро бих си ги сменил сам, при положение, че е за час-два работата, НО...Ако майстора и сервиза са добри, според мен цената си струва... все пак и майсторите са хора, вече за една вечеря се дават над 20 лв. в супера, така че ... ако си доволен от свършената работа, не са много.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Цената е нормална, колеги пишат че може и сам да си ги смениш. Може, но зависи колко си технически грамотен и със какви инструменти разполагаш. А колите не са първа младост, така че се очакват големи изненади, болт нямада се развие или ще счупиш нещо.Затова има хора дето ще я свършат тази работа.Вчера сменях задни челюсти, с пристъргване на барабаните 30 лв.И вместо да си губя аз времето(а то ще ше да бъде сигурно два пъти повече) си свърших моята работа.Но всеки сам си предценява.
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

На мен ми взеха 35 лева за смяна на предни дискове и накладки.
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                    X