Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за амортисьор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за амортисьор

Карам си аз,излиза едно коте на пътя и спря точно пред мойта кола.Реших аз да че му е рано за отвъдното,спирачки и навих надясно и ударих бордюра много лошо...Та въпроса е прост-какви са възможните последици,имайки предвид че преди да тръгна да спирам карах с около 40.Сега се чува странен шум като карам на паваж.При минавне през дупка,неравност,всичко изглежда ок.Казаха ми че най вероятно е тампон.Къде седи тва чудо,може ли да се прецени на око дали е за смяна.Може ли също ня око да се прецени дали амортисьора е за смяна.Взъсможно ли е пружината(торсион ли се казва) да е причината.Ако на някой му се струват ламерски въпросите...такива са,извинете за което.ПП Не ме притеснява да си карам така,притеснява ме ако нещо е счупено на е е опасно,или да стане по зле.

сега отвори предния капак в края на калника има едни пластмасови капачки на амортисиора махния сложи си пръстът на болта и разклати колата нагоре надолу ако там има луфт и хлабина някаква там е проблема
    fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Бе гледах за теси капачки дето ми каза,ама ...

Коментар

точно тя е махния отдолу е болта на амортисиора и тампона
        fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Направих,каквото ми каза и си мисля че е наред.Само си мисля де...но болта като разбутам не се движеше...

Коментар

Working...
          X