скоро ми сменяха в сервиз лагер на главина и маисторите викат :тоя датчик не може да се отвие или го чупиме или го режеме за да свалиме главината решаваи: ....... и го отрязаха после го саединиха кабела за АБС но няма вече АБС та вапроса ми е кабел за АБС ли трябва или нов датчик за брава 1.4 и колко струва ..........те викат абе колата си спира като преди защо ти е това така правели и в сервизите на ФИАТ и.т.н
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за АБС
Collapse
X
-
ТЕЗИ ЛУДИ ЛИ СА Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 ти си попаднал на ебахти нещастниците. Щом колата е с АБС се слага главина за абс те да не са ти сложили обикновенна. При всички положения трява да си намериш нов датчик и да го монтираш. И кво викат копелетата без АБС като с АБС се един к.р ебахти нещастниците. Напиши в кой сервиз си ходил да не направи някой друг твоята грешка.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Re: въпрос за АБС
vvl1 написа:скоро ми сменяха в сервиз лагер на главина и маисторите викат :тоя датчик не може да се отвие или го чупиме или го режеме за да свалиме главината решаваи: ....... и го отрязаха после го саединиха кабела за АБС но няма вече АБС та вапроса ми е кабел за АБС ли трябва или нов датчик за брава 1.4 и колко струва ..........те викат абе колата си спира като преди защо ти е това така правели и в сервизите на ФИАТ и тн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар