Здравейте,Предстои ми смяна на накладки според "моя майстор", така да се каже. Четох по форума и се спрях на "перфюманс" или нещо от сорта. Имам два въпроса, надявам се да помегнте:1. На пунтото от подписа има ли лампа на таблото за износени накладки? Може ли да й се вярва? Как без него мога да преценя дали са износени?2. Ако сменям накладките (зависи от т.1) - да сменям ли и дисковете?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на предни накладки
Collapse
X
-
Re: Смяна на предни накладки
easylife написа:Здравейте,Предстои ми смяна на накладки според "моя майстор", така да се каже. Четох по форума и се спрях на "перфюманс" или нещо от сорта. Имам два въпроса, надявам се да помегнте:1. На пунтото от подписа има ли лампа на таблото за износени накладки? Може ли да й се вярва? Как без него мога да преценя дали са износени?2. Ако сменям накладките (зависи от т.1) - да сменям ли и дисковете?Благодаря предварително!
-
Re: Смяна на предни накладки
easylife написа:Здравейте,Предстои ми смяна на накладки според "моя майстор", така да се каже. Четох по форума и се спрях на "перфюманс" или нещо от сорта. Имам два въпроса, надявам се да помегнте:1. На пунтото от подписа има ли лампа на таблото за износени накладки? Може ли да й се вярва? Как без него мога да преценя дали са износени?2. Ако сменям накладките (зависи от т.1) - да сменям ли и дисковете?Благодаря предварително!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колега, за т.2 премерете дебелината на диска и вижте каква е минималната. Ако си близо до нея сменяй и дисковете. Относно накладките, защо не помислиш за Textar. Малко са по скъпи, но спират мнооого добре. Скоро смених накладки, и тези които махнах също се оказаха Textar. Като спирах от 120-130 до 0 ми се повръщаше (правил съм го 2-3 пъти за тест само).
Коментар
-
не знам дали за твойто пунто и мойто пунто предните накладки са еднакви, ама има няколко вида / по форма имам пред вид, не марка /... най-добре ще е да идеш със свалени вече стари в магазина и да ги сравняваш....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:не знам дали за твойто пунто и мойто пунто предните накладки са еднакви, ама има няколко вида / по форма имам пред вид, не марка /... най-добре ще е да идеш със свалени вече стари в магазина и да ги сравняваш....Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар