Здравейте,Скоро имах проблем с лявото предно цилиндърче на спирачките (бях пуснал тема). Майсора го оправи (не каза какво точно му оправи щото го носил на друг). Преди този ремонт можех да се огледам в спирачните дискове. Сега са покрити със тънък слой ръжда, който се маха със пръст. Защо е така?Преполагам, че е скапана спирачната течност. Ако е така ми хрунва да издърпам старата със спринцовка и да сложа нова. Други интервенции са ми сложни. Какво мислите? Някой сблъсквал ли се с подобрен проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прах от ръжда по спирачните дискове
Collapse
X
-
Re: Прах от ръжда по спирачните дискове
easylife написа:Здравейте,Скоро имах проблем с лявото предно цилиндърче на спирачките (бях пуснал тема). Майсора го оправи (не каза какво точно му оправи щото го носил на друг). Преди този ремонт можех да се огледам в спирачните дискове. Сега са покрити със тънък слой ръжда, който се маха със пръст. Защо е така?Преполагам, че е скапана спирачната течност. Ако е така ми хрунва да издърпам старата със спринцовка и да сложа нова. Други интервенции са ми сложни. Какво мислите? Някой сблъсквал ли се с подобрен проблем?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Прах от ръжда по спирачните дискове
easylife написа:...хрумва да издърпам старата със спринцовка и да сложа нова. Други интервенции са ми сложни.Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар