Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носачи на темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Носачи на темпра

Привет на всички колеги!Тия дни смених накрайниците на рейката, биалетките, тампона и лагера на макферсона, ходих на реглаж и пак скърца, тропа и не може да хване пътя с над 120 км/ч. Явно няма да ми се размине и ще трябва да сменя и носачите. Имам питане обаче, какви да сложа? За 1 година каране досега не ми се е налагало да купувам и нямам представа кои са добри и кои боклуци. Не са много евтини и работата и тя си е гърч.. нека някой които е сменявал да каже коя марка да си взема и от къде. Става въпрос за Темпра 2.0 i.e.

Re: носачи на темпра

Disturbed написа:
    Привет на всички колеги!Тия дни смених накрайниците на рейката, биалетките, тампона и лагера на макферсона, ходих на реглаж и пак скърца, тропа и не може да хване пътя с над 120 км/ч. Явно няма да ми се размине и ще трябва да сменя и носачите. Имам питане обаче, какви да сложа? За 1 година каране досега не ми се е налагало да купувам и нямам представа кои са добри и кои боклуци. Не са много евтини и работата и тя си е гърч.. нека някой които е сменявал да каже коя марка да си взема и от къде. Става въпрос за Темпра 2.0 i.e.
    Ocap ,Frap или Delphi
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

работата не е толкова гърч. иначе говорят за делфи добри неща, опит с тях нямам. аз си мислех, че се преебах преди 10 000 км като сложих някви Старманн. единствен вносител ем комплект, нямах време и оставих колата там и ги смениха- тези им били най-добрите. бях скептик, но досега няма грижа с тях. бяха 85 лв бр. за смяна ми взеха малко повечко обаче по 30 на носач.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Напоследък за Технорот чувам хубави приказки, поне от човека, който ги продава.
        Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Общо взето имам чувството,че на авточастите само имената и опаковките са им различни,а иначе са произведени на едно и също место.Дано да греша но за мене е такова положението в България.Имам един приятел,който търгува с авточасти и каквото ми предложи-това е.Нито питам,нито се пазаря.

Коментар

Във вторник сутринта трябва да ги купя а не можах да разбера коя марка да поискам..

Коментар

Disturbed написа:
              Във вторник сутринта трябва да ги купя а не можах да разбера коя марка да поискам..
              АС Метал.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

аз сложих Frap и нямам грижи.
                Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

ходих в Т и Н кар на оборище и момчето каза, че предлагат само 1 марка и никакви други. Къде да потърся АС метал или Фрап ??

Коментар

jenshen73 написа:
                    Disturbed написа:
                    АС Метал.
                    ЕЖК ,че нещо май са ги спряли от производство.ЕЖК-една жена каза.Понякога системата е такава.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Disturbed написа:
                      ходих в Т и Н кар на оборище и момчето каза, че предлагат само 1 марка и никакви други. Къде да потърся АС метал или Фрап ??
                      Ники аз от там си взех! Fiorella италиански които също са хубави и не много скъпи!!
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

jenshen73 написа:
                        Disturbed написа:
                        АС Метал.
                        За АС Метал съм чувал все хубави отзиви, ако не се лъжа са турски и около 30 лв бройката. Но в София не съм ги срещал и налитам на някакви дето ги водят оригинални "италиански" по 50-55 лв парчето. Но ги сменям на около две години. Първия път бяха заминали шарнирите, пък втория - сайлентовите втулки/шарнирите не бяха мръднали/. Но ми се струват слабички фиатовите шарнири в сравнение с тези на Опел, например.
                        Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
                        Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

а някъде ОРИГИНАЛНИ с надпис фиат да продават? като си купим някоя кола внос от италия, след няколко месеца сменяме окачването, като се махат оригиналните носачи. Следващите, траят 2, преко сили 3 години, каквито и да се сложат - все тая. Та ми е чудно, какви са оригиналните, които карат по 10-12 години, а тези понякога и 2 години немогат да издържат.
                          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                            а някъде ОРИГИНАЛНИ с надпис фиат да продават? като си купим някоя кола внос от италия, след няколко месеца сменяме окачването, като се махат оригиналните носачи. Следващите, траят 2, преко сили 3 години, каквито и да се сложат - все тая. Та ми е чудно, какви са оригиналните, които карат по 10-12 години, а тези понякога и 2 години немогат да издържат.
                            освен всичко друго, марката им е "хубави пътища"
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

По принцип няма гаранция, че колите ни идват от Италия с части на по 10-12 години. Но пък и е сигурно, че оригиналните издържат повече на тяхните пътища.
                              Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
                              Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Working...
                              X