Привет на всички колеги!Тия дни смених накрайниците на рейката, биалетките, тампона и лагера на макферсона, ходих на реглаж и пак скърца, тропа и не може да хване пътя с над 120 км/ч. Явно няма да ми се размине и ще трябва да сменя и носачите. Имам питане обаче, какви да сложа? За 1 година каране досега не ми се е налагало да купувам и нямам представа кои са добри и кои боклуци. Не са много евтини и работата и тя си е гърч.. нека някой които е сменявал да каже коя марка да си взема и от къде. Става въпрос за Темпра 2.0 i.e.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи на темпра
Collapse
X
-
Re: носачи на темпра
Disturbed написа:Привет на всички колеги!Тия дни смених накрайниците на рейката, биалетките, тампона и лагера на макферсона, ходих на реглаж и пак скърца, тропа и не може да хване пътя с над 120 км/ч. Явно няма да ми се размине и ще трябва да сменя и носачите. Имам питане обаче, какви да сложа? За 1 година каране досега не ми се е налагало да купувам и нямам представа кои са добри и кои боклуци. Не са много евтини и работата и тя си е гърч.. нека някой които е сменявал да каже коя марка да си взема и от къде. Става въпрос за Темпра 2.0 i.e.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
работата не е толкова гърч. иначе говорят за делфи добри неща, опит с тях нямам. аз си мислех, че се преебах преди 10 000 км като сложих някви Старманн. единствен вносител ем комплект, нямах време и оставих колата там и ги смениха- тези им били най-добрите. бях скептик, но досега няма грижа с тях. бяха 85 лв бр. за смяна ми взеха малко повечко обаче по 30 на носач.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Disturbed написа:Във вторник сутринта трябва да ги купя а не можах да разбера коя марка да поискам..Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Disturbed написа:Във вторник сутринта трябва да ги купя а не можах да разбера коя марка да поискам..Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Disturbed написа:ходих в Т и Н кар на оборище и момчето каза, че предлагат само 1 марка и никакви други. Къде да потърся АС метал или Фрап ??||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
jenshen73 написа:Disturbed написа:Във вторник сутринта трябва да ги купя а не можах да разбера коя марка да поискам..Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
а някъде ОРИГИНАЛНИ с надпис фиат да продават? като си купим някоя кола внос от италия, след няколко месеца сменяме окачването, като се махат оригиналните носачи. Следващите, траят 2, преко сили 3 години, каквито и да се сложат - все тая. Та ми е чудно, какви са оригиналните, които карат по 10-12 години, а тези понякога и 2 години немогат да издържат."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:а някъде ОРИГИНАЛНИ с надпис фиат да продават? като си купим някоя кола внос от италия, след няколко месеца сменяме окачването, като се махат оригиналните носачи. Следващите, траят 2, преко сили 3 години, каквито и да се сложат - все тая. Та ми е чудно, какви са оригиналните, които карат по 10-12 години, а тези понякога и 2 години немогат да издържат.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар