Здравейте! Аз пък имам друг проблем след като ми направят задните спирачки в сервиз (това натягане дето едвам влиза барабана), след известно време няма никакъв ефект, пак не държи ръчната като спирам имам чувството че отзад почти ги няма а и на преглед като ходя все ми казват имаш малък проблем със задните спирачки но предните са ти добри. Колата е Типо 93 (новата маска) (колко е нова е друг въпрос ) :D . Какво може да е? МОЛЯ помогнете! БЛАГОДАРЯ ВИ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръчна спирачка
Collapse
X
-
Tornado написа:Има ли това Типо саморегулиращи механизми на задните спирачки?Ако има действат ли?Tipo 1.6 1993
Коментар
-
niksun78 написа:Tornado написа:Има ли това Типо саморегулиращи механизми на задните спирачки?Ако има действат ли?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:За мен това са неработещи саморегулиращи механизми след като след като покараш и загубваш задните спирачки.Tipo 1.6 1993
Коментар
-
u_bo
колегата дето е стъргал барабана на струг:Колега след струга сети ли се да замериш какъв стана вътрешния диаметър на барабана?Там на него е написано максимално допустимия диаметър - с това шега не бива !!!
Коментар
-
Здравейте, намерих ремонтен комплект за саморегулиращият механизъм. Оказа се че при мен липсва пластинката която задържа зъбното колело. Комплекта включва: винт със зъбно колело пружина и въпросната пластинка. Монтажа е лесен. Но съм възмутен от майсторите който съм посетил, всеки си взема паричките и никой не казва че липсва тази пластинка. Благодаря за съвета "Tornado"!Tipo 1.6 1993
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар