Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тропане в предницата при спиране

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това че си карал дизел е супер, значи не можеш да се объркаш в някой разлики при карането на дизел.Все пак кажи къде ти отделя съединителя?И другия пър като идваш към Варна да се обадиш.... кой бяга от една бира а?п.п.Имам и едно Браво ЖТД, с което можем да сравним, Да направиш едно кръгче и ти, хем да усетиш разликите.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix Съединителя отделя малко по надоло от средата (малко тъпо се изразих ама няма как да обясня ) демек ако целия ход на педала е 80 градуса , моя отделя на около 35 туй май беше още по-тъпо нали .... Според мен си отделя нормално или се бъркам ?!?!?!?
      '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.

Коментар

Моя пък отделя по средата, а след като загрее и 15-тина километра градско каране постоянно, почва много ниско долу да отделя ..
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

PeacemakeR написа:
          phoenix Съединителя отделя малко по надоло от средата (малко тъпо се изразих ама няма как да обясня ) демек ако целия ход на педала е 80 градуса , моя отделя на около 35 туй май беше още по-тъпо нали .... Според мен си отделя нормално или се бъркам ?!?!?!?
          Значи всичко е ок. Имаш феродо и съединителя не е за смяна.Провери си тампона и си карай така, хич да не ти дреме. След хххххх км. като почне да отделя високо съединителя и решиш да го сменяш, погледнете задължително и маховика. Не се вкарвай в разходи. Нали знаеш... колата трябва да ти робува, не ти на нея. Свиркай си и си карай. Ако толкова много ти пречи, монтаж/демонтаж на скорости смяна на феродов диск и проверка на маховика, ще ти струва около 300лв(цената на маховика отделно). Ако си си ги заделил, можеш да се вкарваш в това приключение. Но първо си намери от къде да си купиш такъв здрав маховик на цена каквато успееш.Дотогава, "Карай си джета, Дай, Дай..."
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

И аз така мисля да направя ..... само едно ме притеснява (ама не в колата) - тая тема за тропане при спиране ли е , за претрисане при потегляне ли е , за тампон на СК ли е , за смяна на маховик, и дали това си заслужава парите ли е ..... или е за графата общи приказки ?!?!?!?!? Я ти като модератор дай просветление :D
            '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.

Коментар

Working...
            X