Въпросът ми е ще има ли някакъв смисъл от процедурата, ако сменя течността само в казанчето, като внимавам да не вкарам въздух в с-мата? Вижда се малко утайка на дъното! Знам, че трябва да се сменя изцяло, но ще го оставя за по-нататък във времето, защото ще изчакам за евентуални проблеми, за които писах в другата тема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на спир. течност само в казанчето?!
Collapse
X
-
ogi28b написа:Не. Или цялата, или нищо. Нека не навлизаме в подробност, просто е така.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
И аз така - казах налей ми около 4.6 литра масло, без да се интересуваш от щеката, на моя отговорност, и пича казва ок, и това е. А за течността - ако смениш само тая в казанчето - все едно нищо не сменяш, защото тази течност която върши работата остава в тръбичките, и примерно е поела влага за 4 години, и си остава същата... та така. Сменяй цялата смело, не е нещо скъпо, а е изключително важно
Коментар
-
ogi28b написа:А за течността - ако смениш само тая в казанчето - все едно нищо не сменяш, защото тази течност която върши работата остава в тръбичките, и примерно е поела влага за 4 години, и си остава същата... та така. Сменяй цялата смело, не е нещо скъпо, а е изключително важноSpace Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар