Преди време смених феродото отзад на барабаните на UNO 1.5 ie SX. 1993г При монтажа на барабаните естествено се наложи да прибера разпорната планка в най- вътрешно положение за да влезнат.Всичко е наред и работят добре.Питането ми е следното.На всяка задна накладка има една зъбчатка с пружинка която се наложи да преместя в начално положение.С износване на феродото аз ли трябва да я регулирам или това става автоматично с "прещракване" на тези зъбчета ??? Ако някой има и картинка може да прати.Челюстите ми май са модел за Типо(всичко по колата си е оргиналното ) а на барабаните отвътре пише Ланчиа. Бе голяма комбинация.Това е някакъв преходен модел и нищо с нищо не му е еднакво. :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране ръчна на UNO 1.5 ie SX ???
Collapse
X
-
Re: Регулиране ръчна на UNO 1.5 ie SX ???
sacho написа:Преди време смених феродото отзад на барабаните на UNO 1.5 ie SX. 1993г При монтажа на барабаните естествено се наложи да прибера разпорната планка в най- вътрешно положение за да влезнат.Всичко е наред и работят добре.Питането ми е следното.На всяка задна накладка има една зъбчатка с пружинка която се наложи да преместя в начално положение.С износване на феродото аз ли трябва да я регулирам или това става автоматично с "прещракване" на тези зъбчета ??? Ако някой има и картинка може да прати :D :D :DEx. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар