Здравейте,искам да попитам защото доди време да си обновя спирачните принадлежности искам да си сменя и предните и задните накладки...значи чувал съм добри думи за ФЕРОДО Премиеркоето ще сложа на 100%зависи от това какво ще науча заФЕРОДО Рейсингказаха ми че трябвало да се подгреят 2,3 пати докат започнат да хващат хубаво което не ме устройва...също говорих с 1 познат дето вика тоя Рейсинг на феродо имало 2 модела3000 и 2500начи за 3000 бил по твърд и по бавно заминавала накладката обаче трябвало да се подгрявапък за 2500 ми вика слагай и нямаш грижи не била с подгряване и щяла пак да ме изкара бая км.искам да си изкажете мненията преди да извърша покупката мерси от ся италиански маняци и някой да каже дали ще скърцат че ми писна ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФЕРОДО?? Дайте съвет.
Collapse
X
-
А ти сигурен ли си, че можеш да купиш накладки феродо, тъй като аз питах в София експорт, при което след 2 дни проверки ми казаха, че нито дискове, нито накладки могат да ми предложат. Иначе имат няколко моделни линии - от твърдички до меки и хубави. За съжаление в момента не мога да се сетя кои бяха по-хубавите и кои не толкова.За накладките Текстар е интересно, че спират по-добре като се намокрят, но като цяло са доста харесвани.Поздрави
Коментар
-
Аз карам с Ferodo. Отпред бях с Premier и на около 10 хил., когато си сменявах дисковете, бяха останали за 1500 - 2000 км мах пробег още(т.е. явно са меки). В момента съм с SL серията отпред и Premier на задните дискове - доволен съм. От време на време просвирват, но не им е навик, рядко се случва. За Racing-а нищо не мога да напиша - никога не съм ползвал. Избягвай Target серията (зелените кутии) - най-дървената.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
На феродо накладки си взе един приятел и е доволен - не са шумни и добре спират, колко ще изкарат не се знае.Аз лично заложих на Remsa - също се представят много добре. Колебаех се между тях и Bendix от Канекс, като смятам че и двата варианта са по добре от феродо. Това е лично мнение! За Bendix нямах достатъчно информация, а Remsa друг мой познат - монтьор ги поставя всеки ден и оплаквания няма! Пробег обаче ~20 000км щот са по-меки! А оригиналните ги смених на 24 000км и през цялото време много скърцаха, сега и задните оригинални ще сменя пак с такива защото и те са една филхармония.............Поздрави и успех с избора!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
добре тва с потгряването за състезание ли ти тряа за кво? ако е за ежедневно каране кво толкова има д аим потгряваш. какво търсиш- да спираш добре или да те изкарат много километри? аз откакто си взех колата не съм сменял накладки- бяха нови и онзи ден ги гледах-минал съм 23 000 км, имат още доста в тях, не скърцат и спира добре. но са истински. ако и тук намериш истински ще си доволен- бендикс са моитеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Значи не ми трябват за състезание искам да си поддържам количката а и ми казаха че имало голяма разлика в спирането с Рейсинга и Премиера ...пък за премиера добри думи съм чувал.аз ся съм с ..........не знам точно какви не ми се ровичка за кутийката... ама скърцат и то дразнещо, ама ся като почнаха да свършват са значително добре и добре хващат...казаха ми че Рейсинга било към 100 лв. комплекта задни и предни, аз ще си ги взема на складова цена към 60 лв.,пък затова се чудя какъв избор да направя ама явно няма хора, дето са карали с Рейсинг мерси все пак на всички ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар