Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФЕРОДО?? Дайте съвет.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФЕРОДО?? Дайте съвет.

Здравейте,искам да попитам защото доди време да си обновя спирачните принадлежности искам да си сменя и предните и задните накладки...значи чувал съм добри думи за ФЕРОДО Премиеркоето ще сложа на 100%зависи от това какво ще науча заФЕРОДО Рейсингказаха ми че трябвало да се подгреят 2,3 пати докат започнат да хващат хубаво което не ме устройва...също говорих с 1 познат дето вика тоя Рейсинг на феродо имало 2 модела3000 и 2500начи за 3000 бил по твърд и по бавно заминавала накладката обаче трябвало да се подгрявапък за 2500 ми вика слагай и нямаш грижи не била с подгряване и щяла пак да ме изкара бая км.искам да си изкажете мненията преди да извърша покупката мерси от ся италиански маняци и някой да каже дали ще скърцат че ми писна ...
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

колега не искам да те разубеждавам ама щом си отделил пари за ФЕРОДО по добре според мен си взими на ТЕКСТАР, за почти същите пари ,няма да съжеляваш
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
      колега не искам да те разубеждавам ама щом си отделил пари за ФЕРОДО по добре според мен си взими на ТЕКСТАР, за почти същите пари ,няма да съжеляваш
      в смисъл това пак е модел към Феродо?или е друг производител?ади бе никой ли не е запознат с марката феродо?
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

А ти сигурен ли си, че можеш да купиш накладки феродо, тъй като аз питах в София експорт, при което след 2 дни проверки ми казаха, че нито дискове, нито накладки могат да ми предложат. Иначе имат няколко моделни линии - от твърдички до меки и хубави. За съжаление в момента не мога да се сетя кои бяха по-хубавите и кои не толкова.За накладките Текстар е интересно, че спират по-добре като се намокрят, но като цяло са доста харесвани.Поздрави

Коментар

Аз карам с Ferodo. Отпред бях с Premier и на около 10 хил., когато си сменявах дисковете, бяха останали за 1500 - 2000 км мах пробег още(т.е. явно са меки). В момента съм с SL серията отпред и Premier на задните дискове - доволен съм. От време на време просвирват, но не им е навик, рядко се случва. За Racing-а нищо не мога да напиша - никога не съм ползвал. Избягвай Target серията (зелените кутии) - най-дървената.
          AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
          AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

На феродо накладки си взе един приятел и е доволен - не са шумни и добре спират, колко ще изкарат не се знае.Аз лично заложих на Remsa - също се представят много добре. Колебаех се между тях и Bendix от Канекс, като смятам че и двата варианта са по добре от феродо. Това е лично мнение! За Bendix нямах достатъчно информация, а Remsa друг мой познат - монтьор ги поставя всеки ден и оплаквания няма! Пробег обаче ~20 000км щот са по-меки! А оригиналните ги смених на 24 000км и през цялото време много скърцаха, сега и задните оригинални ще сменя пак с такива защото и те са една филхармония.............Поздрави и успех с избора!
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

аз бих ти препоръчал по-меки накладки, за да ти заминават по- бавно дисковете (барабаните).
              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

добре тва с потгряването за състезание ли ти тряа за кво? ако е за ежедневно каране кво толкова има д аим потгряваш. какво търсиш- да спираш добре или да те изкарат много километри? аз откакто си взех колата не съм сменял накладки- бяха нови и онзи ден ги гледах-минал съм 23 000 км, имат още доста в тях, не скърцат и спира добре. но са истински. ако и тук намериш истински ще си доволен- бендикс са моите
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Значи не ми трябват за състезание искам да си поддържам количката а и ми казаха че имало голяма разлика в спирането с Рейсинга и Премиера ...пък за премиера добри думи съм чувал.аз ся съм с ..........не знам точно какви не ми се ровичка за кутийката... ама скърцат и то дразнещо, ама ся като почнаха да свършват са значително добре и добре хващат...казаха ми че Рейсинга било към 100 лв. комплекта задни и предни, аз ще си ги взема на складова цена към 60 лв.,пък затова се чудя какъв избор да направя ама явно няма хора, дето са карали с Рейсинг мерси все пак на всички ...
                  Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Колега за Ferodo пиши едно лично на ici и Ivanko_rs. Мисля, че те са доста добре запознати. Имаше писано точно за Ferodo в тунинг раздела, мисля че беше в темата на ici.Замисли се за Textar. Отделна фирма са, не е модел на Ferodo.
                    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
                    X