Преди време пуснах тема за тресене на предницата на Брава 1,6 16V и колегите ми отговориха, че може да е от джантите. Отидох на гумаджия, изправи ми лявата предна и задната дясна джанта и ми каза, че задната дясна гума е крива т. е. тя е проблема за тресенето. При това положение смених двете задни гуми с нови Континентал-ки, но предницата продължава да тресе. Някой може ли да ми каже от какво е тресенето и евентуално колко пари ще ми излезе поправката. Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предницата на Брава продължава да тресе!
Collapse
X
-
Можеше само да продължиш предишната си тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...170&highlight=Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Извинявам се за това, че пуснах нова тема, просто не знаех какво да направя! Относно Бравата значи тресе силно само при ускорение и само между 70 и 80 км/ч. През другото време и при друга скорост не тресе. Един познат ми каза, че са тампоните на двигателя. Това е което мога да допълня към предишната информация. Извинявам се за новата тема ще гледам повече да не се повтаря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар