Някой да има схема на цилиндърчето? Беше блокирало заради 2 месечен престой в сервиз. Раздвижиме го без да го сваляме. Най-напред го въртяхме доста и после назад напред и го оправихме, естествено със смазване. Направи ни впечатление, че в един момент при въртенето стига до момент на затягане, все едно че сме навили болт до край. Дали наистина е на резба и защо, и ако е така в какво положение трябва да го поставим? За мен няма логика да е на резба. Знам за задни цилиндърчета които са на резба и е заради саморегулирането на ръчнта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схема на преден спирачен цилидър на Крома 1.8 16V 2009г
Collapse
X
-
Смазахме го със свинска мас и после 2-3 капки спирачна течност. Маста сме я ползвали от време оно, знам го от стари майстори. Номера на рамата е:zfa19400002121778.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Това го знам, само дето незнам на Коромата дали двете задни са с права резба, на Стилото мисля че задна лява беше с обратна, сигурен съм че двете задни са с различни резби.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоСмазахме го със свинска мас и после 2-3 капки спирачна течност. Маста сме я ползвали от време оно, знам го от стари майстори. Номера на рамата е:zfa19400002121778.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоТова имахме под ръка вечерта и не е грешка.
Коментар
-
Междувременно разбрахме защо е запънало, част от телта в стария маншон се е отчупила и тя е запънала. Няма поражения, сложихме нов маншон, беше зор да го нанижем върху супорта . На супорта няма канал и все изскачаше, с един дорник го наместихме .Последна редакция от NikMar; 26.02.2024, 16:00.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар