Здравейте, имам Браво със спротно окачване, с тези пътища които си имаме в България возията е меко казано ужасна... Интересува ме какво може да се направи по въпроса (смяна за пружини,амортисьори или...) за да стане карането поносимо, и скъпо ли ще ми струва ако е възможно някаква модификация???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортно окачване на Фиат Браво...
Collapse
X
-
u_bo
Re: Спортно окачване на Фиат Браво...
Martin_66 написа:Здравейте, имам Браво със спротно окачване, с тези пътища които си имаме в България возията е меко казано ужасна... Интересува ме какво може да се направи по въпроса (смяна за пружини,амортисьори или...) за да стане карането поносимо, и скъпо ли ще ми струва ако е възможно някаква модификация???
-
Re: Спортно окачване на Фиат Браво...
Martin_66 написа:Здравейте, имам Браво със спротно окачване, с тези пътища които си имаме в България возията е меко казано ужасна... Интересува ме какво може да се направи по въпроса (смяна за пружини,амортисьори или...) за да стане карането поносимо, и скъпо ли ще ми струва ако е възможно някаква модификация???
Коментар
-
u_bo
tono_1 написа:колега ако искаш бартер имам завотски пружини браво 1.6 в добро састояние са
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар