Здравейте.Одеве си паркирах колата пред блока и като слязох случайно ми направи впечатление че отзад отляво е много клекнала.Помислих че си внушавам и с ролетката премерих от 2-те страни и се оказа че отляво е с 4см по ниска,помислих че съм скъсал прожина,обаче уви.Заглеждах отдолу,обаче не е пружина.Отзад под и над пружината какво има,от къде можев да е проблема,има ли някъкви тампони които може да са издухали.Отпред знам окачването наизуст,ама отзад не съм разглабял,неми се е налагало.Дали може просто самата пружина да си е умекнала.Какво да правя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Увиснала задница на Типо !
Collapse
X
-
Може да е омекнала! Отзад са само пружина, амортесьор, 1-2 гумени подложки и това е!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Може да е счупена само най- горната навивка на пружината и не можеш да я видиш ако не е на канал, защото приляга почти до мястото на счупването и влиза горе в моста. Мисля че втора употреба е около 20 лв.- добре е такава да си вземеш, като премери диаметъра да е същия, а ко вземаш 2- нови да са еднакви, но ще са над 100лв.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
pecata написа:Утре ще я гледам на канал.Аз също предполагам,че пружината е дефектирала, и мисля да взема една втора ръка от италянеца,обаждах се в тиенкар,казаха ми,че не внасяли вече пружини за типо.Мерси колеги за помоща.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Да и аз това щях да ти препоръчам! Пружини и амортесьори се заменят само по чифт! Успех!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар