Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Увиснала задница на Типо !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Увиснала задница на Типо !

Здравейте.Одеве си паркирах колата пред блока и като слязох случайно ми направи впечатление че отзад отляво е много клекнала.Помислих че си внушавам и с ролетката премерих от 2-те страни и се оказа че отляво е с 4см по ниска,помислих че съм скъсал прожина,обаче уви.Заглеждах отдолу,обаче не е пружина.Отзад под и над пружината какво има,от къде можев да е проблема,има ли някъкви тампони които може да са издухали.Отпред знам окачването наизуст,ама отзад не съм разглабял,неми се е налагало.Дали може просто самата пружина да си е умекнала.Какво да правя ?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Може да е омекнала! Отзад са само пружина, амортесьор, 1-2 гумени подложки и това е!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

колко струва една нова пружина
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Може да е счупена само най- горната навивка на пружината и не можеш да я видиш ако не е на канал, защото приляга почти до мястото на счупването и влиза горе в моста. Мисля че втора употреба е около 20 лв.- добре е такава да си вземеш, като премери диаметъра да е същия, а ко вземаш 2- нови да са еднакви, но ще са над 100лв.
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Утре ще я гледам на канал.Аз също предполагам,че пружината е дефектирала, и мисля да взема една втора ръка от италянеца,обаждах се в тиенкар,казаха ми,че не внасяли вече пружини за типо.Мерси колеги за помоща.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
            Утре ще я гледам на канал.Аз също предполагам,че пружината е дефектирала, и мисля да взема една втора ръка от италянеца,обаждах се в тиенкар,казаха ми,че не внасяли вече пружини за типо.Мерси колеги за помоща.
            Не вземай само една защото после ще питаш защо Типото е наклонено на една страна.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да и аз това щях да ти препоръчам! Пружини и амортесьори се заменят само по чифт! Успех!
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Е втора употреба като са как ще разбера дали са чифт ?Като те там са на камари ?
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

Провери дали не е наклонена гумата(горния край на вътре).Това е симптом че са се разбили лагерите на задния носач.Много гадно се прави това,но не и невъзможно. Дано е нещо по-лесно и по-евтино!

Коментар

Не са се разбили лагерите,от пружината е
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Working...
                    X