Хора, абе имам сериозен проблем!!! Ето пимерно преди 2 дни отидох да се състезавам с едно рено меган купе, обаче при старта от 1-ва скорост до 4-та не спря да ми свети лампичката за ръчната спирачка. Проверих дали не карам на ръчна, но НЕ. Беше си спусната. В началото си мислех,че е само лампичката и няма проблеми, но после вече си замериса на накладки. Лошо!!! Преди около 1 седмица се прибирам вечерта към нас и ме изпреварва някакъв Опел. Ами аз си карах бавно на 4 скорост, но реших че трябва да върна на 2-ра и да сдухам,но и тогава ми светна лампичката. А когато я купих колата,това го нямаше.Ако някой знае от какво е и ако може да ми каже,ще съм много благодарен!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При натискане на газта светва лампичката за Ръчната Спирачка
Collapse
X
-
Щом лоста на ръчната е долу- и да ти задържат задните накладки и да мирише на феродо- лампичката няма да светне- тя е точно на лоста на ръчната и какво става назад не я интересува. Провери си казанчето за спирачна течност- да не е заседнал поплавъка в долно положение или трябва да долееш спирачна течност. Ако не е и от това- свали някоя предна гума и виж дали не са ти свършили накладките- и те имат датчик с едно кабелче и като допре желязото до дисковете- пак светва.ПП. Иначе за дръпките нищо не казваш- кой би?Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Реното ме би.!!! Малко ми е кофти ама... така си беше! Е то като се замислиш,реното е 2.0 инжекция, ама това не е от значение...... зависи си и от шофьора много!Мерси за отговорите,ще прегледам всичко за което ми казахте, надявам се да не е сериозноogi28bФиат идолРегистриран на: 17 Авг 2007Мнения: 2025Местожителство: София 07 Слатина1999 Fiat Brava Мнение Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 5:30 pm Отговорете с цитат Докладвай това мнение до модератор Само не разбрах - искаше да кажеш че ти свети лампата, или искаше да се похвалиш с какви коли се състезаваш и как ги сдухваш? dis----------------------------’99 Brava ELX 1.9 JTDForecoming: Front Suspension RepairВижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер- Ако съм искал да се хваля, нямаше да се хваля в тоя раздел на форума,ако ме разбираш.Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
vankatasexy написа:Реното ме би.!!! Малко ми е кофти ама... така си беше! Е то като се замислиш,реното е 2.0 инжекция, ама това не е от значение...... зависи си и от шофьора много!...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар