Здравейте искам да си боядисам апаратите на Пунтото мк2 червени и искам да знам трябва ли да свалям нацяло апаратите да ги боядисам или може и без сваляне сас добро оплатнение и покритие на диска? И какъв спрей да използвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на спирачните апарати! Дайте съвет
Collapse
X
-
Най-лесно става с четка! Така, или иначе апаратите са доста друбички и няма да си личи дали си ги минал с четка, мече, или си ги пръскал :D Аз специално така ги боядисах, най-чиста работа, а пък може да се бръкне и навсякъде без да се оклепа. Задължително почисти максимално добре апаратите преди боядисването! Добре да ги измиеш с бензин, или някакъв разредител. Аз използвах силиконов бронз, шарените спирачни апарати точно на нашите коли нещо не ми се връзват Ако искаш червен цвят потърси специален спрей за джанти - в бояджийски магазин, Бриколаж... И пак моят съвет е да пръснеш от спрея в пластмасова капачка да речем и да действаш с четката после. Успех!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Приятелче, аз съм с фиат браво и си пръснах апартчетата с спрей, за какъвто ти обяснява колегата. Той е такъв,че издържа на рязки тепературни промени на времето. Такъв ти трябва. Той струва около 10 лв. Малък е но ще стигне. Според мене не се притеснявай,че ще на пръскаш диска.То така или иниче и да го напръскаш,ти като натискаш спирачките в последствие,тази боя която е по диска,ще изчезне ще се изтрие. Искам да ти кажа,че може и без да сваляш апаратчетата.Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар