Колеги, правите ли смяна на спирачната течност? Или казано иначе смяна на течността и промивка на магистралите? До колкото си спомням в книжката пишеше това да се прави на 90000. Аз вече съм на 132 800 и като гледам все още има зеленикав цвят макар и тъмно зелен за разлика от маслото на хидравликата на кормилото, което от червено е станало вече черно и ми казаха, че е за смяна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на спирачна течност
Collapse
X
-
Re: Смяна на спирачна течност
brat_John написа:Колеги, правите ли смяна на спирачната течност? Или казано иначе смяна на течността и промивка на магистралите? До колкото си спомням в книжката пишеше това да се прави на 90000. Аз вече съм на 132 800 и като гледам все още има зеленикав цвят макар и тъмно зелен за разлика от маслото на хидравликата на кормилото, което от червено е станало вече черно и ми казаха, че е за смяна.Ex. Grande Punto Driver
-
toko написа:да обобщим... коя е перфектната спирачна течност за нашите фиатковци?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Във всеки случай DOT 4! От там нататък марката според мен е, като маслата - колкото майстори - толкова различни мнения! Между другото наскоро се загледах в капачката на резервоарчето за спирачна течност... там изрично си пише DOT 4! И някакви други неща пишеше, ама не ги запомнихFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар