Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запиране и почукване от волана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запиране и почукване от волана

Здравейте! Имам Fiat Marea TD 100. Проблема ми е, че волана като е в средно положение има някакво запиране и след малко повече усилие волана се завърта и се чува силно изтропване. Някой имал ли е подобен случай и знае ли от какво може да бъде?
    Fiat Marea Weekend TD100

Ако съм на твое място веднага ще търся проблема защото може да се очаква блокиране.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да не би да е нещо свързано със заключването му? От къде е това изтропване?

Коментар

Не е със заключването му. Казаха ми, че носачите са ми за смяна ама не знам дали може да водят до чак такива неща. Иначе "Майсторите" и те не разбраха от какво е. Много са добри явно. :P. Единия дори ми каза, че и за 1000 лв. не би ми сменил подгревните свещи. Май трябва да сменя майстора така ми се струва.
        Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

vankata83 написа:
          Не е със заключването му. Казаха ми, че носачите са ми за смяна ама не знам дали може да водят до чак такива неща. Иначе "Майсторите" и те не разбраха от какво е. Много са добри явно. :P. Единия дори ми каза, че и за 1000 лв. не би ми сменил подгревните свещи. Май трябва да сменя майстора така ми се струва.
          аз за 200 ще ти ги сменя
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

За 200 трябва да направиш още куп работи :P
            Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

На мен ми прилича на вътрешен накрайник!Поздрави!
              Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Мерси много. Аз мислех да сменявам само външните, защото бях чел че много трудно се разваля вътрешен накрайник.
                Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

Working...
                X