Здравейте колеги! Забелязах че когато се движа бавно моето Браво издава един много странен шум който ми се струва че идва някъде отдясно отпред. Звъка е като леко удряне на гума в гума. Ако някой има идея от какво може да се получава този шум моля да помогне. Също искам да попитам и за един друг проблем който така и не мога да реша. При преминаване през неравности някъде от задната част на колата отдолу се чува едно дрънчене като на удар с чук по дебела ламарина. Бяха ми скъсани гумените подложки на пружините отзад, смених ги и този шум даже се усили след смяната. Интересното е че от около 4-5 дни този шум изчезна и дори при преминаване през по-големи дупки в момента го няма. Само да спомена че съм проверявал ауспуха здраво е хванат не мърда на никъде и видимо всичко по задното окачване е здраво. Надявам се някой да може да помогне със съвет защото този шум е доста притеснителен. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен шум по ходовата част
Collapse
X
-
ivandd написа:Никой ли не се е сблъсквал с подобни проблеми или просто нас никой не му се занимава да пише по темата?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: Странен шум по ходовата част
ivandd написа:Здравейте колеги! Забелязах че когато се движа бавно моето Браво издава един много странен шум който ми се струва че идва някъде отдясно отпред. Звъка е като леко удряне на гума в гума. Ако някой има идея от какво може да се получава този шум моля да помогне. Също искам да попитам и за един друг проблем който така и не мога да реша. При преминаване през неравности някъде от задната част на колата отдолу се чува едно дрънчене като на удар с чук по дебела ламарина. Бяха ми скъсани гумените подложки на пружините отзад, смених ги и този шум даже се усили след смяната. Интересното е че от около 4-5 дни този шум изчезна и дори при преминаване през по-големи дупки в момента го няма. Само да спомена че съм проверявал ауспуха здраво е хванат не мърда на никъде и видимо всичко по задното окачване е здраво. Надявам се някой да може да помогне със съвет защото този шум е доста притеснителен. Благодаря предварително.
Коментар
-
Бай Иван носачите съм ги сменил и двата и общо взето по ходовата част повечето неща са сменени! Не съм сменял нищо по задницата освен въпросните подложки на пружините а и ми се чува че шума идва отзад и затова предполагам че може да бъде нещо по задното окачване ама както и да е ще я вкарам в сервиз да я огледат някой ден ама по-натам щото по принцип въпросното тракане го няма вече повече от 2 седмици и ще го чакам да се появи пак и тогава да я гледат! Колкото дономера на обувките верно е голям ама ти имаш жокер по този въпрос!Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар