Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни дискове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

u_bo написа:
    от кой магазин?
    От един магазин във Варна. Тука те продават Брембо, ама забравих как се казваше. Май нещо като "Auto 1".
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

///// написа:
      Колегата iee е с накладки Феродо!
      Хе хе. Как знае, който ги е слагал
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
        Колега, аз съм с Brembo от около 3-4000 километра. Честно казано при нормално спиране не съм усетил някаква разлика със старите, освен че педала е малко по-твърд.Това обаче е нормално като се има предвид, че старите бяха доста изтънели. Тука идва интересното При рязко спиране-коват. Малко пъти ми се е налагало( за щастие) да спирам рязко, но определено има разлика. Моето мнение е, че за нормално каране няма много голям смисъл, ноооо рано или късно на всеки се налага да спре резкичко - тогава има смисъл.Оп забравих.За моята кола бяха към 90 лева комплекта.
        Абслолютно и аз съм така. Моите ги взех от А1 на Черни връх в София. Тогава си взех и накладки Textar. С дисковете задължително нови накладки. Двете неща ми излязоха към 150 лева.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

колеги това с новите накладки е глупост накладките са много по меки от диска и нема го развалят то ако бяха тварди колкото него немаше да има спиране а само топлина и скарцане няма опастност от износване на диска а и ако започне да се износва диска то тогава не е качествен смисал много мек е и няма да искара много дълго но пък с мек диск и меки накладки спирамного по добре аз сам с нкладки куча марка за 30 лв. износват се барзо за около 15хил км. но спират перфекно и почти не износват дисковете
          fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Колега, ако стария диск ти е бил крив (с канали) и накладките са приели неговата форма, като сложиш новия диск, накладката няма да опира по цялата си повърхност и шанса да си запалиш накладките е доста добър.
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

И аз си взех Брембо вентилирани, като ме посъветваха първите накладки с които ще карам новите дискове да са НОВИ и с по-меко феродо, т.е. с повече графити отколкото твърди частици!? Така ли е правилно да се постъпи и каква марка накладки да търся? Как точно да разбера дали феродото е "меко" или не ???
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                И аз си взех Брембо вентилирани, като ме посъветваха първите накладки с които ще карам новите дискове да са НОВИ и с по-меко феродо, т.е. с повече графити отколкото твърди частици!? Така ли е правилно да се постъпи и каква марка накладки да търся? Как точно да разбера дали феродото е "меко" или не ???
                permafuse са меки

Коментар

Working...
                X