Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни дискове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предни дискове

колеги,помагайте за предни дискове.Трябва да ги сменям и ако може да препорачате нещо добро.така и така ще ги сменям искам нещо хубаво да сложа.Имам Мареа 1,6 16V 98г. без ABS e.Също ми е интересно може ли да се слагат някакви вентилирани.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

колеги,защо никой неиска да помага?
    Ex.Opel Astra

Коментар

Ако искаш да са италиански- вземи си втора употреба- намират се почти като нови, а карат много повече от "новите" турски и полски под прикритието на известни марки на кутията, но на нашия пазар са само такива новите.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

май за около 50 лв. има БрембоНО внимавай от къде го взимаш!!!

Коментар

А някой ползвал ли е Brembo за повече време, защото тая цена е малко странна. А на бравото дисковете не са ли ATE оригинално. На моите спирачни апарати пише ATE, предполагам че и дискове и накладки оригинално са такива.Понеже и на мен ми предстои смяна на предни дискове, за сега съм се спрял на ATE и Brembo.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
            А някой ползвал ли е Brembo за повече време, защото тая цена е малко странна. А на бравото дисковете не са ли ATE оригинално. На моите спирачни апарати пише ATE, предполагам че и дискове и накладки оригинално са такива.Понеже и на мен ми предстои смяна на предни дискове, за сега съм се спрял на ATE и Brembo.
            препоръчаха ми ги за предстояща смяна но ще видим

Коментар

http://www.vdauto.com/Textarкато сменяш дисковете смени и накладките
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                Ама накладките са ми почти нови.Нужно ли е пак да ги сменя?
                Ex.Opel Astra

Коментар

ами май даиначе най-вероятно ще се съсипят новите дискове, защото накладките ще са приели формата на стария износен диск
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

z_sutrov написа:
                    Sev написа:
                    Ама накладките са ми почти нови.Нужно ли е пак да ги сменя?
                    Да при смяна на дискове задължително и накладки!!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз ти препоръчвам OPTIMAL - made in Germany!!!!
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Колега, аз съм с Brembo от около 3-4000 километра. Честно казано при нормално спиране не съм усетил някаква разлика със старите, освен че педала е малко по-твърд.Това обаче е нормално като се има предвид, че старите бяха доста изтънели. Тука идва интересното При рязко спиране-коват. Малко пъти ми се е налагало( за щастие) да спирам рязко, но определено има разлика. Моето мнение е, че за нормално каране няма много голям смисъл, ноооо рано или късно на всеки се налага да спре резкичко - тогава има смисъл.Оп забравих.За моята кола бяха към 90 лева комплекта.
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                          Колега, аз съм с Brembo от около 3-4000 километра....Оп забравих.За моята кола бяха към 90 лева комплекта.
                          от кой магазин?

Коментар

Тези би трябвало да са вносител на Brembohttp://www.manimpex-bg.com/partners.html#BRiee ти какви накладки сложи с дисковете.
                            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Колегата iee е с накладки Феродо!

Коментар

Working...
                              X