колеги,помагайте за предни дискове.Трябва да ги сменям и ако може да препорачате нещо добро.така и така ще ги сменям искам нещо хубаво да сложа.Имам Мареа 1,6 16V 98г. без ABS e.Също ми е интересно може ли да се слагат някакви вентилирани.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни дискове
Collapse
X
-
u_bo
-
А някой ползвал ли е Brembo за повече време, защото тая цена е малко странна. А на бравото дисковете не са ли ATE оригинално. На моите спирачни апарати пише ATE, предполагам че и дискове и накладки оригинално са такива.Понеже и на мен ми предстои смяна на предни дискове, за сега съм се спрял на ATE и Brembo.
Коментар
-
u_bo
vsd написа:А някой ползвал ли е Brembo за повече време, защото тая цена е малко странна. А на бравото дисковете не са ли ATE оригинално. На моите спирачни апарати пише ATE, предполагам че и дискове и накладки оригинално са такива.Понеже и на мен ми предстои смяна на предни дискове, за сега съм се спрял на ATE и Brembo.
Коментар
-
-
z_sutrov написа:Sev написа:http://www.vdauto.com/Textarкато сменяш дисковете смени и накладките||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Колега, аз съм с Brembo от около 3-4000 километра. Честно казано при нормално спиране не съм усетил някаква разлика със старите, освен че педала е малко по-твърд.Това обаче е нормално като се има предвид, че старите бяха доста изтънели. Тука идва интересното При рязко спиране-коват. Малко пъти ми се е налагало( за щастие) да спирам рязко, но определено има разлика. Моето мнение е, че за нормално каране няма много голям смисъл, ноооо рано или късно на всеки се налага да спре резкичко - тогава има смисъл.Оп забравих.За моята кола бяха към 90 лева комплекта.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
u_bo
iee написа:Колега, аз съм с Brembo от около 3-4000 километра....Оп забравих.За моята кола бяха към 90 лева комплекта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар