u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни дискове
Collapse
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
///// написа:Колегата iee е с накладки Феродо!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Колега, аз съм с Brembo от около 3-4000 километра. Честно казано при нормално спиране не съм усетил някаква разлика със старите, освен че педала е малко по-твърд.Това обаче е нормално като се има предвид, че старите бяха доста изтънели. Тука идва интересното При рязко спиране-коват. Малко пъти ми се е налагало( за щастие) да спирам рязко, но определено има разлика. Моето мнение е, че за нормално каране няма много голям смисъл, ноооо рано или късно на всеки се налага да спре резкичко - тогава има смисъл.Оп забравих.За моята кола бяха към 90 лева комплекта.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
колеги това с новите накладки е глупост накладките са много по меки от диска и нема го развалят то ако бяха тварди колкото него немаше да има спиране а само топлина и скарцане няма опастност от износване на диска а и ако започне да се износва диска то тогава не е качествен смисал много мек е и няма да искара много дълго но пък с мек диск и меки накладки спирамного по добре аз сам с нкладки куча марка за 30 лв. износват се барзо за около 15хил км. но спират перфекно и почти не износват дисковетеfiat bravo 16_16v 103hp
Коментар
-
И аз си взех Брембо вентилирани, като ме посъветваха първите накладки с които ще карам новите дискове да са НОВИ и с по-меко феродо, т.е. с повече графити отколкото твърди частици!? Така ли е правилно да се постъпи и каква марка накладки да търся? Как точно да разбера дали феродото е "меко" или не ???Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
u_bo
Jimy написа:И аз си взех Брембо вентилирани, като ме посъветваха първите накладки с които ще карам новите дискове да са НОВИ и с по-меко феродо, т.е. с повече графити отколкото твърди частици!? Така ли е правилно да се постъпи и каква марка накладки да търся? Как точно да разбера дали феродото е "меко" или не ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар