Решил съм да сменям задните накладки-досега съм слагал само симер !!!Решил съм да пробвам тръстинг!!!Коя е най-добрата серия на феродо!!!!!Тук е по-подходящото място за тази тема.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За накладките-какви да сложа
Collapse
X
-
Re: За накладките-какви да сложа!!!!!
Всичко което ти го продават от Еврото е......Най-добрите накладки които можеш да си купиш от магазинната мрежа в страната са Текстар.Повярвай това СА накладките,казвам го от личен опит,първото също го казах от опит Хич да не е аз доста спирам щото имам нуждаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Мдааа, нормалният Текстар показва отлични качества по тукашни наблюдения.За цената си е перфектен.Аз наскоро сложих нормално Феродо Таргет червено на 1100 кубиковата ежедневка и след 5 минутно каране по трасе ги подпалих и престанаха да спират.Но това си е резултат и от невентилираните дискове.Ако говорим за най-добрите на Феродо за улична+лека пистова употреба, то това е серията ДС 2000, заменена от ДС Перформанс. Но тук говорим за цена за 4-те колела от 300++ лвandreigg написа:Решил съм да сменям задните накладки-досега съм слагал само симер !!!Решил съм да пробвам тръстинг!!!Коя е най-добрата серия на феродо!!!!!
Коментар
-
Аз наскоро сложих нормално Феродо Таргет червеноAR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
TRENDi написа:Аз наскоро сложих нормално Феродо Таргет червеноTRENDi написа:Иначе, както е написал ici, Ferodo Racing сериите са "върхът на сладоледа" за "екстремисти", ама вървят комплект с тубички напукопетин...http://www.federal-mogul.com/en/Afte...cingBrakePads/
Коментар
-
stef написа:vsd написа:Колеги, ако сравнявате ATE с Textar, кое според вас е по доброто.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Да В&Д ауто е вносител на Textar. Преди ги бях питал за предни накладки за Bravo, и ми казаха цена около 70-80 лв. Предполагам, че и задни ще имат.http://www.vdauto.com/bg/index.php
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар