phoenix написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предстоящ ремонт на предница, мнения, съвети, коментари?
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Като твоята е. Не знаех, че на ЖТД-тата е толкова голям. То има логика де. Значи разбрахме нещо полезно, камъка е 36. И щом щрака... туй то, за смяна е.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ici написа:36 камъка трябва да се изтъни значително, иначе не влиза в главината.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Една консултация искам да ви питам, отосно темата "причини за тропане отпред".Дали има такава или подобна тема , само че за тропане отзад? Понякога отзад на колата се чува много гадно тропане, на какво може да се дължи? Ще сваля всички видове неща от багажника, и ще следя за тропането, но май е от окачването. Та какво отзад се разбива, какво се сменя? Сега отпред ще сменя носачите биалетктие и накрайниците, но ще остана с фабричните амортисьори, и ще събирам пари за амортисьори. А отзад - тампони, носачи, какви неща има които се разбиват? Също така нещо много странно: понякога амортисьорите ми са като замръзнали, колата подскача, тресе се, вибрира, кърти ми бъбреците. Друг път возенето е супер меко, съвсем гладко, дори 1 приятел с нов автомобил казва че фиата вози по-меко от неговата кола. Сигурен съм защото редовно минавам по 1 и същи път и през точно определени неравности веднъж минавам и колата подскача, чуват се удари и тропане отпред и отзад, но на другия ден да речем е точно обратното - неравността се поема супер мекичко, изобщо не се усеща, дори и тропане няма. Защо така се получава? Не мога да хвана никаква логика, прави го когато си иска. Понякога за няколко метра може да се случи да вози супер твърдо, а след това супер меко.
Коментар
-
Имам наблюдения в/у втората част на горния пост - когато колата загрее хубаво, после като поседи на място, като че ли топлината от мотора някак влияе и вози по този мекия начин. Оня ден на слизане от бояна имах чувството че се движа по стъкло, супер мекичко возене, никакво тропане! Това по булевард черни връх, в онази част от околомръсното, до хладилника , колегите от софия се сещат за къде иде реч. А като се качвах преди това, по същия път - вс еедно бях на тестер за амортисьори, ама не в кола, а като че ли бях вързан директно за него за ръцете. много тресеше, много тропаха и носачи, и всичко. Вчера ходих в 1 магазинче, и попаднах на ТсТ - носачи. Отзиви за тях, инфо, впечатления? някой нещо знае ли ? Носач по 60 лева единия, амортисьори - предни - по 90 лева, марели, задни - 45 лева, пак марели. Ще взимам задни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар