има и компоненто по окачването MOOG - и за тях съм чувал убави неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предстоящ ремонт на предница, мнения, съвети, коментари?
Collapse
X
-
Утре ще взема биалетите, днес ги поръчах. Пак делфи. остават носачите, а вътрешни накрайници няма да взимам, човека който снощи доста подробно разгледа предницата беше категоричен, че дори и външните са здрави, а за вътрешните да не говорим. Така че за момента 50 кинта по-малко, и без това малко съм ограничен.... или пък да изчакам 1 месец, и да ги сменя и вътрешните? Притеснява ме че новите части може да живеят по-малко от заводските които вече са на Х - хиляди километри, и близо 10 години.... Как мислите?
Коментар
-
Aми ако си вземеш Moog, мисля дъщерна фирма на Federal Mogul, шансът ти да се приближиш до около 50% на километрите изминати от оригиналните части се увеличава значително. Значително се увеличава и шансът ти към изтъняване на портфейла. Ако имаш много късмет и вечерно време лаеш към луната може да минеш и още толкоз километри колкото и оригиналните ти части . Само ще ти спомена че на Moog дългите беалети които по-горе колегата показа т.е. за Мареа струват ...хъм към 40лв. бройката. Така че ти си ... .
Коментар
-
Нещо за каретата да кажете, колеги? Направо им таковах таковата, още носачите не съм взел, а каретата са разбити! Да ги сменя ли и двете? Май само дясното тропа. Завивам и в двете посоки, но звука все удва откъде дясно. Какво още се сменя с каретата? Или то се продава комплект? Маншони, грес? Утре ще питам в техко каква е офертата, а тя е ГЛО и Холцер. Май са добри, а? Айде да я стегна тая предница, че вече не се издържа, тропа ми в мозъка...
Коментар
-
Airfan написа:ogi28b написа:Ето биалетите, преди малко ходих да си ги взема Остават 2 бр носачи, и съм в сервизоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
и понеже Темпра ми е една от любимите коли. Ако идваш на море към Варна, обади се, ще ти ги сменя безплатно. Може да се окаже, че няма нижда и от реглаж предница. По принцип е задължителен след смяна на кормилни накрайници, ама може и да не се наложи. Само се обади. Може пък и бира да почерпя. Сменям ти накрайниците, биалетките и носачите. Ако се обадиш ще ти обясня как се сменят и сам ще се справиш. Но пък ако идваш насам, ще е по-весело.п.п.е ся видях че си с Брава...... все тая. Бирата си е бира.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар