Уважаеми колеги, смених предни накладки(само отляво) и после тръгнаха проблемите. Обезвъдуших уж, както и преди съм го правил и просто спирачките започнаха да работят на 50%Отидох до един сервиз, оня набързо ме обработи с 25 кинта и вика готов си....Карам аз и почти същото, връщам се и го питам, а той -"кат минеш 20-30 км. ще се оправят " Теглих му една и си тръгнах. Един друг пък ми предложи да сменям всичко (а то всичко ми е ново-апарати маркучи и.т.н),само предни ляви ми бяха останали за смяна.Много ще съм благодарен, ако някой ме свитне как да го осъществя туй обезвъздушаване Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с обезвъздушаването на Уно 70 sx i.e
Collapse
X
-
Re: Проблем с обезвъздушаването на Уно 70 sx i.e
goodye написа:Уважаеми колеги, смених предни накладки(само отляво) и после тръгнаха проблемите. Обезвъдуших уж, както и преди съм го правил и просто спирачките започнаха да работят на 50%Отидох до един сервиз, оня набързо ме обработи с 25 кинта и вика готов си....Карам аз и почти същото, връщам се и го питам, а той -"кат минеш 20-30 км. ще се оправят " Теглих му една и си тръгнах. Един друг пък ми предложи да сменям всичко (а то всичко ми е ново-апарати маркучи и.т.н),само предни ляви ми бяха останали за смяна.Много ще съм благодарен, ако някой ме свитне как да го осъществя туй обезвъздушаване Благодаря ви предварително!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Реклама
Collapse
Коментар