Искам да попитам, как да стане това, задните ми накладки да нови, дисковете не. Понеже не лягат хубаво, остават ивици ръжда по дисковете. Изминах подобаващо количество километри, но е много гадно, когато спирам да издавам звуци като стара бракма Някакви идеи Струговане, смяна на накладките с други
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да премахна досадното скърцане при спиране
Collapse
X
-
Re: Как да премахна досадното скърцане при спиране
me_to_u написа:Искам да попитам, как да стане това, задните ми накладки да нови, дисковете не. Понеже не лягат хубаво, остават ивици ръжда по дисковете. Изминах подобаващо количество километри, но е много гадно, когато спирам да издавам звуци като стара бракма Някакви идеи Струговане, смяна на накладките с другиEx. Grande Punto Driver
-
me_to_u написа:Искам да попитам, как да стане това, задните ми накладки да нови, дисковете не. Понеже не лягат хубаво, остават ивици ръжда по дисковете. Изминах подобаващо количество километри, но е много гадно, когато спирам да издавам звуци като стара бракма Някакви идеи Струговане, смяна на накладките с другиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
vesko.t написа:me_to_u написа:Искам да попитам, как да стане това, задните ми накладки да нови, дисковете не. Понеже не лягат хубаво, остават ивици ръжда по дисковете. Изминах подобаващо количество километри, но е много гадно, когато спирам да издавам звуци като стара бракма Някакви идеи Струговане, смяна на накладките с другиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
dr_wolfy написа:И аз имам същия проблем!Твоите постоянно ли свирят или само когато са загряти спирачките?
Коментар
-
_FGRC_ написа:Пази накладките от прегряване и няма да имаш този проблем.Използвай само меко феродо.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар