ЗНачи на предно ляво колело ми задързат накладките и диска се нагрява. Днес забелязах че като завъртя леко волана надясно и почва да скърцат накладките в движение на това колело.На какво се дължи това??И още нещо има два дълги като болта които държат спирачния апарат с накладките главите им са поставени под пласмасово капаче и се отвиват с шестогран. Може ли да ми кажете кой номер е шестограна да не купувам цял комплект?От какво ми задържат накладките?? барабана се върти доста трудно с ръка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накладките свирят при десен волан
Collapse
X
-
Накладките свирят при десен волан
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
И аз имах съмнения че заради маркуча задържа. ина4е нали няма връзка като се завърти колелото да свирят защото и диска и спираяния апарат са заедно закачени?? за да разглобя апарата само тия два щифта ли трябва да отвия?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:И аз имах съмнения че заради маркуча задържа. ина4е нали няма връзка като се завърти колелото да свирят защото и диска и спираяния апарат са заедно закачени?? за да разглобя апарата само тия два щифта ли трябва да отвия?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Re: Накладките свирят при десен волан
infineon написа:ЗНачи на предно ляво колело ми задързат накладките и диска се нагрява. Днес забелязах че като завъртя леко волана надясно и почва да скърцат накладките в движение на това колело.На какво се дължи това??И още нещо има два дълги като болта които държат спирачния апарат с накладките главите им са поставени под пласмасово капаче и се отвиват с шестогран. Може ли да ми кажете кой номер е шестограна да не купувам цял комплект?От какво ми задържат накладките?? барабана се върти доста трудно с ръка
Коментар
-
ilko-gd написа:infineon написа:И аз имах съмнения че заради маркуча задържа. ина4е нали няма връзка като се завърти колелото да свирят защото и диска и спираяния апарат са заедно закачени?? за да разглобя апарата само тия два щифта ли трябва да отвия?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар