Нямам възможност да вземам други, това е марката, ако някой има опит дали карат горе-долу нека сподели. За информация струват 82 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления за носачи Старманн
Collapse
X
-
-
след като нямаш избор и трябва точно тях да купиш, има ли значение какви са? А защо не тъй известните носачи с марката FRAP, хвалени и прехвалени от всички, които са ги ползвали?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:след като нямаш избор и трябва точно тях да купиш, има ли значение какви са? А защо не тъй известните носачи с марката FRAP, хвалени и прехвалени от всички, които са ги ползвали?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
развитието на темата- шарнирите са почти издали багажа на стахотната марка starmann- сменени са преду 7 месеца, минал съм 17 000 км като си пазя много колата, а и повечето са извънградско, т.е. сравнително по-добър път. еми това еLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:развитието на темата- шарнирите са почти издали багажа на стахотната марка starmann- сменени са преду 7 месеца, минал съм 17 000 км като си пазя много колата, а и повечето са извънградско, т.е. сравнително по-добър път. еми това еpakumba написа:...такива ми сложиха в ем комплект
Коментар
-
Точно starmann е марката купувал съм накладки на тея мошеници,още не помня какво и наскоро биалетка,накладките бяха за едно рено което имах сложих ги и след месец бяха по зле от старите.Преди седмица си взех биалетка пак на старманн този път за фиат мареа за сега нищо но ще видим рано е.А сега е наред десен носач но тоя път ще ходя до AXM имат хората едни полски носачи по 56лв. бройката ще рискувам иначе не ми се дават 110лв за носач.Тази събота ще си сменям сам носача после ще докладвам.Предстоят му изпитания на Петрохан а там от известно време е ужас такива дупки са се отворили...TO BE CONTINUE..Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
така де, горе съм писал, но ако някой не е видял са били 13 000 км само. колега, купи си окап, хит ко много ми ги нахвали, сложих първо единия и след 7-8 хилки другия. в момента единия е на 6-7000 км, другия на 13-14 000, засега не съм чул тропване, наистина е рано, но щом хит ко ми ги хвали му вярвам, а и изкараха вече повече от старманн-а шибан боклук. иначе и аз от ем дефект не съм си взел повече нищо, няма и да го направя, въпреки че преди им бях редовен клиент. не стига, че са по-скъпи от всички предлагани при хит ко, ами и най-големия боклукLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар