Колеги задна лява гума на задния мост стои леко под наклон ето така "/" само че не е толкова голям наклона . Ще може ли да се оправи с реглаж на заден мост или някакъв ремонт ще трябва да се прави?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със заден мост
Collapse
X
-
По скоро трябва да смениш тампоните и втулките на задния мост за да се оправи работата.Определено не е нормално това състояние, а на реглаж на задния мост се поддават много малко коли, обикновено от много висок клас.Свържи се с хит-ко за цена за ремонтен комплект.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ровя стари тема, за да не правя нова. Някои ремонтирал ли е успешно разкрачването? Моят проблем, след реглаж на предница е 2 и нещо градуса отклонение. Дайте съвет каква да я върша. Мисля, че е много по - добре да ремонтирам отколкото да се надявам да случа на читав втора употреба. ПоздравиFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Виж предната тема, вече ти е показано.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23076FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
-
dvoinikat написа:Ровя стари тема, за да не правя нова. Някои ремонтирал ли е успешно разкрачването? Моят проблем, след реглаж на предница е 2 и нещо градуса отклонение. Дайте съвет каква да я върша. Мисля, че е много по - добре да ремонтирам отколкото да се надявам да случа на читав втора употреба. Поздрави
Коментар
-
///// написа:dvoinikat написа:Ровя стари тема, за да не правя нова. Някои ремонтирал ли е успешно разкрачването? Моят проблем, след реглаж на предница е 2 и нещо градуса отклонение. Дайте съвет каква да я върша. Мисля, че е много по - добре да ремонтирам отколкото да се надявам да случа на читав втора употреба. ПоздравиFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Re: Брат смени лагерите на носача
italia75 написа:32 кинта са и си готов :DFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Re: Брат смени лагерите на носача
dvoinikat написа:italia75 написа:32 кинта са и си готов :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Forsaken написа:Трябва да падне носача, имай го предвид! Трябва да сте двама и на канал. Има майсторлък при избиването и набиването на лагерите, но не е голяма работа! Аз това упражнение го правих, но за съжаление без голям успех. Интересно защо?Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар