Вчера сменях акумулатора и съм оставила ръчната спирачка вдигната Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 . Та така... Днес сутринта ставам, виждам ръчната , спускам я, тръгвам за фитнеса... Бравото не върви да му се не види - втора скорост, трета... пак втора... по-нагоре не качва... ама аз решавам, че е от 20-те см. сняг. Ръчната е спусната, на таблото свети иконата за ABS, ама аз си мисля, че е от студа (нали електрониката се прецаква понякога, по цяла нощ около нас вият аларми). Един час по-късно - излизам от фитнеса, подкарвам колата и някакви момчета ми светят с фаровете - "Задните ви гуми са блокирали, вижте си ръчната спирачка." Гледам - не е вдигната... значи е залепнала. Колата не е гаснала по пътя... ама явно е от ръчната спирачка Паркирах я на първото свободно място, за да не я мъча до вкъщи.Въпросът ми е - има ли изход от ситуацията или трябва да чакам пролетта, та да се размрази по естествен път?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръчната спирачка замръзна!
Collapse
X
-
etorrent написа:Принципно не я оставяй никога през зимата (особенно като таз годишната) .... Ако си на баир или под наклон ...вземи некои друг камик и го мушни под гумата ...Пестиш си нерви и разходи....Безаварийна !!!!
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар