Здравейте колеги, колата е Фиат браво 1.6 16в... значи, проблемът е следния... когато си дам ляв мигач, всичко е наред, натисна ли спирачката-започва да мига бързо.... все едно е изгоряла някоя крушка... но нищо не е изгоряло, и 3те крушки мигат бързо... когато пусна спирачката, всичко си е ОК! с деяния мигач, няма такъв проблем ) странно... когато дам авариини, не мигат в синхрон мигачите.... Някой има ли идея на какво може да се дължи това... ??? И още един проблем... карам си и изведнъж задна дясна гума, започва да свири... накладките свирят... започва да ми спира тази гума карам карам и се оправя след 20-30 мин... ама свири много и мирише на някаква гадост не разбирам какво е това .. когато тръгвам, всичко си е наред с накладките, когато покарам каточели става... Кажете моля Ви, какво мислите и за 2та проблема... Благодаря Ви много предварително!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, странен проблем... помогнете!!
Collapse
X
-
deadairplane
-
Първото - дискотека в стопа - лоши контакти, недобра маса, последователна връзка заради липсата и. Почисти куплунга и ще се оправи.Второто - задържане на спирачка - частично запушен спирачен маркуч на съответното колело.Това са най-честите причини за проблемите, описани от теб. Ако няма резултат, тогава ще се задълбочим по-сериозно.
Коментар
-
При Браво и Брава се получава от контактите на петата врата с купето.Прегледайте тях и ако трябва ги почистете.Другото възможно място са си стоп светлините отзад.Изхода е сваляне почистване и използване на WD-40Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
И аз го имах този проблем, но колегите от форума ми помогнаха в отстраняването му. Явно при доста бравота се случва, защото съм виждал още поне 1-2 включително и мойто да го прави тоз номер. Всичко идва от масата на стопа. Ако не успееш сам да се справиш, попитай мен или някой друг от форума. Вярвам, че с радост ще ти се помогне.
Коментар
-
стопове
скоро сменях крушки и като отворих гледамедна жица не там кадето и е място нали на пунтото е с едни шинички а тя жицата вързана за маса за габаритите направено иначе добре въстанових си го както си трябва още от вън така си е била и там ги побългаряват а вчера един с ПУНТО точно на 5 те Кьошета му се скъсал преден десен маркуч и останал без спирачки вика чак колесар да то кара до сервиз сигурно му евзел 30 лв а маркуча е около 10лв и за смяна още 15 лв можеше да закара колата до Пирогов там има сервиз и да си реши проблема по лесно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар