Не знам дали колата ми има ABS и ако може да ми помогнете.Пробвал съм варианта със спирането рязко и колелата не блокират. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли да светва някаква лампа ако имам ABS
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: трябва ли да светва някаква лампа ако имам ABS
batinkata написа:незнам дали колата ми има ABS и ако може да ми помогнете.Пробвал съм вариянта със спирането рязко и колелата не блокират.БлагодаряFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Разбира се ,че при подаване на контакт трябва да светва индикацията за АБС.След завършване на тестването същата изгасва.Друг е въпроса ,че автоджамбазите при проблем с АБС и светеща индикация постоянно отстраняват крушката за да не свалят от цената при продажба.Не мога да си спомня дали на АБС индикацията не беше със диод който се премахва по трудно ,но за тях няма невъзможни неща.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Tornado написа:Разбира се ,че при подаване на контакт трябва да светва индикацията за АБС.След завършване на тестването същата изгасва.Друг е въпроса ,че автоджамбазите при проблем с АБС и светеща индикация постоянно отстраняват крушката за да не свалят от цената при продажба.Не мога да си спомня дали на АБС индикацията не беше със диод който се премахва по трудно ,но за тях няма невъзможни неща.Brava 100 16V '99
Коментар
-
batinkata написа:Esper написа:Tornado написа:Разбира се ,че при подаване на контакт трябва да светва индикацията за АБС.След завършване на тестването същата изгасва.Друг е въпроса ,че автоджамбазите при проблем с АБС и светеща индикация постоянно отстраняват крушката за да не свалят от цената при продажба.Не мога да си спомня дали на АБС индикацията не беше със диод който се премахва по трудно ,но за тях няма невъзможни неща.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Имаш ли ABS какво стана?Разгледай тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18147Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Имаш ли ABS какво стана?Разгледай тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18147Brava 100 16V '99
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Като вдигнеш капака- няма ли я тая квадратна тулумба 10-10 см.- обича да е близо до спирачната помпа- с четири тръбички да влизат отгоре- значи нямаш ABS.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар