Та смених накладкитете , както казах по горе на четири колела. Определно колата спира много повече, макар че има още един фактор за това9купих си и 4 чисто нови гуми за зимата :D ) Старите не об ърнах внимание какви са, но бяха доста износение(предните), а задните имаха още живот но реших и тях да сменя. Единственото което ме притеснява е колко километра щр издърват новите PERMAFUSE, макар че си заслужават.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви нови предни накладки за Браво?
Collapse
X
-
Според това как управляваш автомобила т.е. агресивно или спокойно,с колко товар си в колата,какви преходи правиш/градско,проходи,междуградско,магистрала/ зависи изцяло пробега на твоите накладки.Факторите както виждаш са много така ,че никой няма да ти даде точен отговор колко ще издържат.Аз се ангажирам с една прогноза на която между долната и горната граница давам голям диапазон 15000 до 25000 км за Permafuse понеже износих един такъв комплект вече.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
"В никакъв случай обаче не си купувай REMSA!!! стържат, свирят, чукат, тропат, абе като пиян цигански оркестър са, колкото и да ти ги хвалят недей!!!" Аз карам с "REMSA" и засега са перфектни за разлика от Bendix-a който ползвах преди това.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
u_bo
lunafiatik написа:Аз съм с Ferodo но не съм много доволен. Като спирам се чува едно леко скърцане (даже не скърцане а по скоро бучене) много леко но се усеща. С оригиналните като, че ли не беше така.
Коментар
-
biser_as написа:Rigel написа:Днес си купих предни накладки EBC от "хеед 91" за 82.50лв Дано да си струват, защото струват два пъти повече от другите ...някой има ли впечатлиния от тази марка?
Коментар
-
Rigel написа:biser_as написа:Rigel написа:Днес си купих предни накладки EBC от "хеед 91" за 82.50лв Дано да си струват, защото струват два пъти повече от другите ...някой има ли впечатлиния от тази марка?
Коментар
-
сложих си пермафус и не съм доволен... само дето чаках 2 седмици да ми ги докарат тцтц. Когато загреят свирят яко и спират с пъти по-бавно от старите ми които са ATW или АRT (немога да разчета) педала ми стана мн по-твърд...сега напоследак и шумят при рязко спиране.. дисковете ми не са износени ... т’ва да не съм попаднал на някви ментета... поздравиFiat Marea 1.9JTD 110
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар