Предлагат ми Феродо, но чух добри отзиви за Пермафусе (PERMAFUSE).Та се чудя кое да избера?Някой знае ли къде продават Пермафусе(PERMAFUSE) в Пловдив?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви нови предни накладки за Браво?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
Re: какви нови предни накладки за Браво?
mvmrik написа:u_bo написа:предлагат ми Феродо , но чух добри отзиви за Пермафусе.та се чудя кое да избера?Някой знае ли къде продават Пермафусе в Пловдив?
Коментар
-
Аз съм с Феродо отпред, задните имат още много, в червена кутийка беше. Понякога само когато са студени, за първи път карам колата за деня, свирят леко, но след няколко спирания свиренето изчезва.Забелязах и друг ефект, който ми се е случвал и с други коли, но не мога да си го обясня. Когато е влажно времето, след дъжд, има мъгла и т.н. спират видимо по-добре отколкото в жегите и сушата.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
u_bo
spark написа:Ако парите не са проблем купи си накладки АТЕ, старите ми бяха такива и сега взех Пермафюз. Идеални са за парите си, може би спират една идея по-зле от АТЕ, но си заслужават.
Коментар
-
Поръчай от хит-ко, защото магазините в Пловдив не ги знам - www.axm-auto.comFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
при същата дилема, аз избрах феродо - в червена кутиика и мисля че не сбърках. за пермафюз има противоречиви отзиви....за твоята кола мисля че са FCP1056, които са много скъпи, а тези, които аз си купих и също са хай перформънс са FDB1056."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Аз току що си купих комплект предни и задни PERMAFUSE за 68,40 лв. за четерте от магазина на стамболийски 155. Само споменах за форума и веднага ми направиха отстъпка. Иначе без отстъпката бяха 42 лв предните и 37 лв задните. Сега в събота ще ги сменям и ще споделя впечетленията си.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар