Здравейте колеги! Имам едно питане: Когато спирам напълно се чува същият звук както когато колата е на наклон и отпускам леко педала на спирачката. Едно такова пристъргване мисля, че идва от накладките. Същият този звук се чува когато карам по- бързо и спра до 0, но по - силен. Та въпросът ми е проблем ли е това или си е от накладките- Ремза ?? Ако е от накладките как да се оправи, защото е адски дразнещо Предварително ви благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук при спиране.
Collapse
X
-
Re: Странен звук при спиране.
Marea Bipower написа:Здравейте колеги! Имам едно питане: Когато спирам напълно се чува същият звук както когато колата е на наклон и отпускам леко педала на спирачката. Едно такова пристъргване мисля, че идва от накладките. Същият този звук се чува когато карам по- бързо и спра до 0, но по - силен. Та въпросът ми е проблем ли е това или си е от накладките- Ремза ?? Ако е от накладките как да се оправи, защото е адски дразнещо Предварително ви благодаря!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Хм защо ли така.Като ги подмени да случайно да се е налагало да спираш прекалено продължително при спускане.Идеята е първоначално след подмяната да не се напъват много докато си паснат.И все пак си мисля ,че трябва да изчакаш още няколко хиляди и тогава да видим какво ще покаже.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Marea Bipower написа:Ами наложи се веднъж да спря рязко, въпроса ми е да няма нещо разхлабено някъде и да взема да не спраhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Tornado написа:По скоро Permafuse нищо ,че са по меки и се износват по бързо ,а само как спират.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Re: цен ана Permafuse
koleff написа:А някой би ли казал от къде и колко кинта струват тези накладки Permafuse
Коментар
-
Както знаете аз смених накладки и дискове преди около 400-500км вече.Накладките са Permafuse. Ама за сега скърцат супер много и дразнещо. Направо все едно този пронизващ звук ти рови в мозъка.Като ги натиснеш леко и бавно свирят. Като ги натиснеш по-силно, да спираш по-бързо не свирят, но не може всеки път да натискаш здраво спирачките за да не ги чуваш.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар