Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви носачи -> решението най-накрая!
Collapse
X
-
Airfan написа:Лек ъпдейт да направя за марките на биелетите:1. Делфи - 10 000 км и е за смяна вече.2. Фаст - 7000 км и е за смяна вече.Какво да си купя сега?Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Tornado написа:Airfan написа:Лек ъпдейт да направя за марките на биелетите:1. Делфи - 10 000 км и е за смяна вече.2. Фаст - 7000 км и е за смяна вече.Какво да си купя сега?
Коментар
-
sim4ata написа:Airfan написа:Лек ъпдейт да направя за марките на биелетите:1. Делфи - 10 000 км и е за смяна вече.2. Фаст - 7000 км и е за смяна вече.Какво да си купя сега?
Коментар
-
Airfan написа:Току що минах през магазин на АС Метал, на 150 м от нас са и има биелети по 23 лв и определено на тях ще заложа този път. На вид приличат на Фаст-овските. Всеки ден карам по паваж, но разстоянието е около 200 м, останалите километри са по асфалт, така че ме съмнява да е от него. Бърт не бих купил.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Airfan написа:Току що минах през магазин на АС Метал, на 150 м от нас са и има биелети по 23 лв и определено на тях ще заложа този път. На вид приличат на Фаст-овските. Всеки ден карам по паваж, но разстоянието е около 200 м, останалите километри са по асфалт, така че ме съмнява да е от него. Бърт не бих купил.
Коментар
-
u_bo
Airfan написа:sim4ata написа:..... Препоръчвам ти MOOG или SWAG
Коментар
-
u_bo написа:Airfan написа:sim4ata написа:..... Препоръчвам ти MOOG или SWAGA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Длъжен съм да коригирам мнението си за Fast - днес реших сам да проверя какво е положението и констатирах, че биелетата на Fast все още е ОК, обаче Делфи-то е заминала за 10 000 км.@Tornado - не ми е останало време да отскоча до магазина, че ми се препокрива работното време с тяхното. Онази седмица бях в болничен и беше по-лесно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар