С риск да те разочаровам, аз карах си биелета Делфи, но от тези за Мареата (като щангички), изкара ме едва 15 000 км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви носачи -> решението най-накрая!
Collapse
X
-
Vladim написа:Airfan написа:С риск да те разочаровам, аз карах си биелета Делфи, но от тези за Мареата (като щангички), изкара ме едва 15 000 км.
Коментар
-
Airfan написа:Никъде по нея не пише менте. Монтираха ми я в официален Фиат сервиз пред очите ми. Опакована беше в найлон и кутия като твоята, но по-дълга предвид формата. Още си я пазя за спомен... А да и цената беше 26 лв.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Airfan написа:Никъде по нея не пише менте. Монтираха ми я в официален Фиат сервиз пред очите ми. Опакована беше в найлон и кутия като твоята, но по-дълга предвид формата. Още си я пазя за спомен... А да и цената беше 26 лв.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Airfan написа:С риск да те разочаровам, аз карах си биелета Делфи, но от тези за Мареата (като щангички), изкара ме едва 15 000 км.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги, като човек занимаващ се с авточасти от опити и мнения на колеги знам следното: Най-доброто за Италианска кола е МООГ и Лемфиордер(не съм сигурен дали може да се намери всичко за окачването) АС Метал знам че са Турски и по здравина конкурират Оригиналните авточасти, а по цена направо ги убиват! Делфи са боклуци! ВАЖНО: Като купувате носачи МООГ ги търсете и питайте да са в найлонова опаковка вместо в картонена кутия - разликата в цената е около 20-30лв на брой, а в качеството няма!!!Аз също ги продавам!Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
sim4ata написа:Колеги, като човек занимаващ се с авточасти от опити и мнения на колеги знам следното: Най-доброто за Италианска кола е МООГ и Лемфиордер(не съм сигурен дали може да се намери всичко за окачването) АС Метал знам че са Турски и по здравина конкурират Оригиналните авточасти, а по цена направо ги убиват! Делфи са боклуци! ВАЖНО: Като купувате носачи МООГ ги търсете и питайте да са в найлонова опаковка вместо в картонена кутия - разликата в цената е около 20-30лв на брой, а в качеството няма!!!Аз също ги продавам!Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Колега кажи къде ти е магазина?Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар