Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви носачи -> решението най-накрая!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С риск да те разочаровам, аз карах си биелета Делфи, но от тези за Мареата (като щангички), изкара ме едва 15 000 км.

Коментар

Airfan написа:
      С риск да те разочаровам, аз карах си биелета Делфи, но от тези за Мареата (като щангички), изкара ме едва 15 000 км.
      Да не е била менте? Ще видим, какво ще се случи при мен, като ги монтирам. Не знам, защо но имам добро предчувствие
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
        Airfan написа:
        Да не е била менте? Ще видим, какво ще се случи при мен, като ги монтирам. Не знам, защо но имам добро предчувствие
        Никъде по нея не пише менте. Монтираха ми я в официален Фиат сервиз пред очите ми. Опакована беше в найлон и кутия като твоята, но по-дълга предвид формата. Още си я пазя за спомен... А да и цената беше 26 лв.

Коментар

Airfan написа:
          Никъде по нея не пише менте. Монтираха ми я в официален Фиат сервиз пред очите ми. Опакована беше в найлон и кутия като твоята, но по-дълга предвид формата. Още си я пазя за спомен... А да и цената беше 26 лв.
          Ще монтирам, покарам и ще си проличи :D

Коментар

Vladim написа:
            Airfan написа:
            Ще монтирам, покарам и ще си проличи :D
            Колега оригиналното делфи което си го показал откъде го купи ?
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Airfan написа:
              аз профилактично смених кормилните накрайници с делфи- изкараха 20 000 км. не съм виждал толкова бързо разпадащи се накрайници- купих г от един магазин, който ако не се лъжа се води официалне представител и е само за делфи, на борис се намира. мисля, че не е далече момента, в който ще върна оригиналните от завода
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pecata написа:
                Колега оригиналното делфи което си го показал откъде го купи ?
                Колега, виж една от снимките... сгледай се в надписите и напиши фирмата в Гугъл Същата фирма е представител и на SKF за България, купувал съм лагер от там и съм доволен.

Коментар

Колеги, като човек занимаващ се с авточасти от опити и мнения на колеги знам следното: Най-доброто за Италианска кола е МООГ и Лемфиордер(не съм сигурен дали може да се намери всичко за окачването) АС Метал знам че са Турски и по здравина конкурират Оригиналните авточасти, а по цена направо ги убиват! Делфи са боклуци! ВАЖНО: Като купувате носачи МООГ ги търсете и питайте да са в найлонова опаковка вместо в картонена кутия - разликата в цената е около 20-30лв на брой, а в качеството няма!!!Аз също ги продавам!
                  Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

sim4ata написа:
                    Колеги, като човек занимаващ се с авточасти от опити и мнения на колеги знам следното: Най-доброто за Италианска кола е МООГ и Лемфиордер(не съм сигурен дали може да се намери всичко за окачването) АС Метал знам че са Турски и по здравина конкурират Оригиналните авточасти, а по цена направо ги убиват! Делфи са боклуци! ВАЖНО: Като купувате носачи МООГ ги търсете и питайте да са в найлонова опаковка вместо в картонена кутия - разликата в цената е около 20-30лв на брой, а в качеството няма!!!Аз също ги продавам!
                    Колега кажи къде ти е магазина?
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

sim4ata написа:
                      ...Аз също ги продавам!
                      Извини ме, но това ме кара да си мисля, че оценката ти е не е обективна!

Коментар

Никой не казва нищо за BOGE?
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

pecata написа:
                          Колега кажи къде ти е магазина?
                          Колега, имаш лична Колега Vladim, може да почерпиш информация от много други източници за да се убедиш във достовярнотта ми Мисля, че аз съм един от хората(както и майсторите от сервизите с които работя най-често) на които се случва най-много да се среща с различни хора и да слушам коментарите за използваните от тях части Да добавя, че на МООГ са два вида носачите - алуминиеви, които са и по-леки и по-слаби, както и желязни(те са по-здравите)На БОГЕ не съм чувал да се произвеждат носачи. Аз лично им предлагам амортисиорите и прашниците, които са с едни от най-високите цени на пазара, но за качестово са ненадминати!
                          Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

абе след оригиналнките квото и да сложа..... все е бледо и смешно копие
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз карам с Муг - MOOG, вече около 15000км бяха 120лв двата с отстъпка от 30%, сметнете колко им искат на дребно в Ауто плюс
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Лек ъпдейт да направя за марките на биелетите:1. Делфи - 10 000 км и е за смяна вече.2. Фаст - 7000 км и е за смяна вече.Какво да си купя сега?

Коментар

Working...
                                X