Момчета аз също се чудя дали рецеклирани не са по-добри от новите имах Темпра и през има няма 6 месеца ги сменях и така и не случих на добри,ако някой знае във Пловдив каде мога да рециклирам старите и на какви пари нека да го сподели!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви носачи -> решението най-накрая!
Collapse
X
-
u_bo
borko_m написа:Момчета аз също се чудя дали рецеклирани не са по-добри от новите имах Темпра и през има няма 6 месеца ги сменях и така и не случих на добри,ако някой знае във Пловдив каде мога да рециклирам старите и на какви пари нека да го сподели!!!!
Коментар
-
Аз имах рециклирани, уж от мой човек и т.н. взе ми по 10 лв на носач, става дума само за шарнира. Реже капачето и подменя подложките, на 6 000 км бяха тръгнали. сигурно до 10 000 щяха да изкарат. Не си струва, поне при моя човек. Най- добрия избор е носачи от морга, гледате знака за оригинално да е на тях. И 30 000 да изкарат за по 15-20 лв на носач е супер. Разбира се трябва д аси подберете такъв със здрав шарнир и тампониLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
pakumba написа:смени само маншона 1 лв струва, но го направи възможно най-скоро. освен това имаш и гаранция 2 год както каза БО
Коментар
-
u_bo написа:pakumba написа:смени само маншона 1 лв струва, но го направи възможно най-скоро. освен това имаш и гаранция 2 год както каза БОLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:u_bo написа:pakumba написа:смени само маншона 1 лв струва, но го направи възможно най-скоро. освен това имаш и гаранция 2 год както каза БОFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:От къде в София могат да се купят носачи АС Метал,за типо.Сега съм с Осар,не съм доволен,9хил.км. и гумичката на шарнира е скъсана и скърца ли скърца.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
30 000 е добре. аз досега съм карал: 15 000 с оригиналните, 13 000 с някви старманн, 6 000 с рециклирани, 13 000 с една прехвалена марка, на която няма да кажа все още марката- като ги сваля и съм на 100% сигурен, че са заминали и те лопат ще кажа. според мен каквато и марка да избереш все същата работа, затов аи горе съм писал по-добрия избор, но ти си знаеш. иначе преди около 2 год ас метал представителстжвото им беше някъде по ботев, около централата на пощенска банка.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Извинявайте, но днес мисля, че се влюбих в марката от, която от тук нататък ще се доверя що се касае до ходова част! :D След редовно и основно изчитане на темите за носачи и след, като установих, че евтините носачи обикновено карат по година, две и самият аз се убедих в това реших да потърся по-качествен вариант. Спрях се на Delphi и останах приятно изненадан от качествената изработка, която е предпоставка и за по-добра надежност. Освен носача (сега ще сменя един, а скоро и другия) купих и биалетки на цена около 20лв. за бройка. Разликата с предишни биалетки, които съм купувал за по-ниска цена е огромна! Като започнете от опаковката, надписа със страна производител и не на последно място добрата изработка. Забравих да спомена, че носача струва 90 и няколко лева.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар