За мен най-добро като съотношние цена-качество са Локхийд-Делфи... Като взех Типото преди 5г. смених десния носач(шарнир) с някакъв от магазин на Евро07... след 5-10к км почна едно тропане... викам си не може да е от носача, нали го смених... какво ли не почнах да си измислям... спирачни апарати, амортесьори... накрая в сервиза майстора вика носач! Е как?! Е така! Смени ги и двата с Локхийд-Делфи и вече 25-30к км съм забравил що е то тропане в предницата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви носачи -> решението най-накрая!
Collapse
X
-
Sandeto написа:За мен най-добро като съотношние цена-качество са Локхийд-Делфи... Като взех Типото преди 5г. смених десния носач(шарнир)... след 5-10к км почна едно тропане... викам си не може да е от носача, нали го смених... какво ли не почнах да си измислям... спирачни апарати, амортесьори... накрая в сервиза майстора вика носач! Е как?! Е така! Смени ги и двата с Локхийд-Делфи и вече 25-30к км съм забравил що е то тропане в предницата...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
rinsuind написа:deadairplane написа:Tornado написа:rinsuind написа:Някой за Talosa чувал ли е нещо? Знам само че са Испанци, отскоро ги и ма в БГ.
Коментар
-
worker написа:Ако искате хубаво окачване се насочете към MOOG
Коментар
-
niko_ymn написа:worker написа:Ако искате хубаво окачване се насочете към MOOGRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Petrov написа:Фрап сложих на Темпрата на есен и преди да я продам (преди 2 седмици) смених главина, тогава ми казаха, че носачите са "ОК". Когато ги сменях колеги които имат Рена 19 ме посъветваха да си взема АС Метал - Турска фирма, но доколкото разбрах в последствие доста добра изработка, но така или иначе АС Метал в момента нямаха ниито носачи, нито външни кормилни накрайници (пак ФРАП), затова по мнения тук във форума се доверих на ФРАП и мога да кажа, че не съжелявам.Бърт не си вземаи никога и също така части от Евро 07, там продават кормилни рейки хридравлични TRW за нови, а всъщност са рецикле и то доста некачествено, но тва е др. тема.
Коментар
-
А тогава и тук да кажа.В АХМ носачите FAST и OCAP ги продават с 2 (две) години гранция Ако в рамките на тези две години стане нещо на носача, то срещу предоставяне на касова бележка ви го сменят.Това е важна информация да знаете.Нямам наблюдения над качеството и на двете марки макар, че се говори за OCAP-а, че била втората или третата по големина компания за производството на окачване. Не, че това е гаранция за качество ама...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:А тогава и тук да кажа.В АХМ носачите FAST и OCAP ги продават с 2 (две) години гранция Ако в рамките на тези две години стане нещо на носача, то срещу предоставяне на касова бележка ви го сменят.Това е важна информация да знаете.Нямам наблюдения над качеството и на двете марки макар, че се говори за OCAP-а, че била втората или третата по големина компания за производството на окачване. Не, че това е гаранция за качество ама...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги аз преди 9 хил.км. сложих ляв носач OCAP силно препоръчана марка от продавачите в AXM Люлин.Супер ама преди 2 дена си паля сутринта да ходя на работа тръгвам и едно ебати скърцането от лявата страна и то постоянно,като завиваш,като минаваш през неравности постоянно почти.Викам си бах го,налях толко пари да я обновя предницата (всичко сам сменил) пак ся какво става.Днес се прибрах по рано и с един приятел я дигнахме,той върти,аз гледам отдолу.Скърца си точно от шарнира,не е разбит,не тропа грам,ама скърца много.Гумичката му е леко тръгнала да се закъсва,ама още не е пробила.Сега се чудя дали да го сваля и дали мога да немеря друга гумичка (ако продават) и някси да го смажа и да сложа нова гумичка.Другия вариант е да си взема от гаража стария носач (с перфектен и стегнат шарнир и разбити тампони-оригиналния) и да му прехварля тампоните от новия които са здрави.По ще ми е лесно да смажа този настоячия но незнам дали ще стане.Някой имал ли е подобрен проблем и как се е справил ?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар